Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2 lat sprzedaję zaproszenia, podziękowania i inne drukowane teksty i teraz okazuje się, że moje aukcje są niezgodne z regulaminem. Powód? Na sprzedawanych produktach SĄ NAPISY. Tak, słowo ZAPROSZENIE na zaproszeniu jest niezgodne z regulaminem w związku z tym aukcja została zakończona przez moderatora a ja otrzymałam ostrzeżenie, że kolejny podobny wybryk może skutkować zawieszeniem konta. Czyżby na allegro nie można było sprzedawać zaproszeń? Jeśli można, to JAK???
@mortiferous Nie widzę żadnych ofert z zaproszeniami wystawionych z Twojego konta, więc trudno mi się odnieść do sprawy. Podaj mi proszę numer oferty, do której otrzymałaś ostrzeżenie.
Piszę z innego konta więc już podaję numer skasowanej oferty: 7882073298
okładka zaproszenia pod tym linkiem:
https://a.allegroimg.com/s720/03d319/b63ba77c4f1390464985034e66e1
@mortiferous Otrzymałaś już wyjaśnienie w mailu - na grafice, będącej miniaturką, nie mogą się znajdować napisy.
Jeśli wystawiasz zaproszenia, dodaj do oferty takie zdjęcie, które nie będzie budzić wątpliwości, że tekst jest nadrukowany na produkcie.
A jakie zdjęcie "nie będzie budzić wątpliwości"?
@mortiferous Zdjęcie produktu z nadrukowanym tekstem.
czy skan jest dopuszczalny?
Zrób grafikę jak by to było otwarte zaproszenie na białym tle i będzie git, jak byś fotografowała zaproszenie leżące lub stojące na stole.