Zapisałem przypadkiem filtr w obsłudze zamówień w ramce "Szukaj".
Teraz za każdym razem jak otwieram zamówienia ten filtr się pokazuje.
Jak go usunąć na stałe?
Część, znaleźliście rozwiązanie?, bo właśnie kliknęłam i mam ten problem....
2026 rok
ten sam problem
@VF-Krakow rozumiem, że ustawiłeś jakieś filtry, kliknąłeś "zapisz filtry" i teraz są one za każdym razem widoczne.
W tej sytuacji kliknij "wyczyść filtry", po odświeżeniu strony zapisane filtry nie powinny już się wyświetlać. Gdyby było inaczej, w pierwszej kolejności wyczyść proszą pamięć podreczną i pliki cookies przeglądarki, z której korzystasz.
Takie podstawy jak czyszczenie filtrów oraz unicestwienie wszystkich danych przeglądarki to dawno na start było robione.
Problem występuje u wszystkich użytkowników tego konta allegro (różne komputery i przeglądarki).
@VF-Krakow czy możesz przesłać do nas nagranie ekranu (na adres spolecznosc@allegro.com), na którym widoczne będzie pełne okno przeglądarki oraz kolejno wykonywane kroki:
wejście do zakładki Zamówienia > kliknięcie "wyczyść filtry" > odświeżenie strony?
Proszę Cię o to, ponieważ nie jesteśmy w stanie powtórzyć tego błędu, po wyczyszczeniu filtrów, wszystkie zaznaczone poprzednio, są usuwane.
Nagranie wysłane 🙂
@VF-Krakow dziękuję! Muszę poprosić Cię o jeszcze jedno, ponieważ na podesłanym nagraniu nie widać całego okna przeglądarki, potrzebujemy zobaczyć również pasek z adresem strony internetowej.