anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć filtr w obsłudze zamówień?

cetbud
#7 Wielbiciel

Zapisałem przypadkiem filtr w obsłudze zamówień w ramce "Szukaj".

Teraz za każdym razem jak otwieram zamówienia ten filtr się pokazuje.

Jak go usunąć na stałe?

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

musicsklep_pl
#12 Orędownik

Część, znaleźliście rozwiązanie?, bo właśnie kliknęłam i mam ten problem....

oznacz moderatorów

VF-Krakow
#8 Zapaleniec

2026 rok 

ten sam problem

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@VF-Krakow rozumiem, że ustawiłeś jakieś filtry, kliknąłeś "zapisz filtry" i teraz są one za każdym razem widoczne. 
W tej sytuacji kliknij "wyczyść filtry", po odświeżeniu strony zapisane filtry nie powinny już się wyświetlać. Gdyby było inaczej, w pierwszej kolejności wyczyść proszą pamięć podreczną i pliki cookies przeglądarki, z której korzystasz.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

VF-Krakow
#8 Zapaleniec

Takie podstawy jak czyszczenie filtrów oraz unicestwienie wszystkich danych przeglądarki to dawno na start było robione.

Problem występuje u wszystkich użytkowników tego konta allegro (różne komputery i przeglądarki).

oznacz moderatorów

la_nika

@VF-Krakow czy możesz przesłać do nas nagranie ekranu (na adres spolecznosc@allegro.com), na którym widoczne będzie pełne okno przeglądarki oraz kolejno wykonywane kroki:
wejście do zakładki Zamówienia > kliknięcie "wyczyść filtry" > odświeżenie strony?
Proszę Cię o to, ponieważ nie jesteśmy w stanie powtórzyć tego błędu, po wyczyszczeniu filtrów, wszystkie zaznaczone poprzednio, są usuwane. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

VF-Krakow
#8 Zapaleniec

Nagranie wysłane 🙂

oznacz moderatorów

la_nika

@VF-Krakow dziękuję! Muszę poprosić Cię o jeszcze jedno, ponieważ na podesłanym nagraniu nie widać całego okna przeglądarki, potrzebujemy zobaczyć również pasek z adresem strony internetowej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów