Nie idzie otworzyć strony EN tak do godziny. Pytanie czy tylko ja mam taki problem ?
Tak. Nie działa.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U nas EN działa ale nie można nadać. POściągnieciu zbioru jest komunikat "przesyłka błedna wystąpił bład przy potwierdzaniu powiązania przesyłki z zamówieniem allegro"
Czy coś wiadomo na ten temat?
Witam, nie mogę wygenerować etykiety wysyłkowej do Kurier Pocztex - otrzymuję informację " Przewoźnik jest niedostępny. Spróbuj ponownie później. " ale trwa to 39c3a590-fcec-11f0-accf-f103f29d42b4już dość długo . Zamówienie Proszę o pomoc.
Podepnę się pod prośbę, mam ten sam problem z zamówieniem o numerze 72fec660-fc78-11f0-accf-f103f29d42b4 . To jest globalna awaria czy tylko dotyczy kilku osób/kont?
@zakupykruczek_pl ponoć jakiś serwer poczty jest niestabilny, takie info dostałem od opiekuna.
AKTUALIZACJA 29.01 g. 12:12
Problem nie powinien już występować.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AKTUALIZACJA 29.01 g. 11:10:
Otrzymaliśmy informację, że problemy Poczty Polskiej wynikają z awarii u jednego z kluczowych dostawców infrastruktury internetowej.
Obserwowane są utrudnienia w dostępie do usług Poczty Polskiej, w tym serwisu Elektroniczny Nadawca oraz systemu śledzenia przesyłek.
Otrzymaliśmy informację od Poczty Polskiej, że występują u nich problemy techniczne, co może skutkować trudnością w generowaniu przesyłek oraz etykiet zwrotowych.
Przewoźnik pracuje nad rozwiązaniem problemu.
Będę Was informować na bieżąco, gdy tylko otrzymamy informacje na ten temat.
@la_nika @mikeza @zakupykruczek_pl @ppuhpiker @TechartGSM informacyjnie
Przed chwilą udało nam sie nadać przesyłki Pocztowe przez EN
@_Likos_ dzięki! Również dostaliśmy info, ze czasy odpowiedzi wróciły do normy, problem nie powinien już występować.