anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak widzą allegro kupujący

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Sprzedawcy przyzwyczaili się już do dziwadeł allegro i nowomowy serwisu

warto poznać jak to widzi druga strona -czyli kupujący

https://wykop.pl/link/7789557/kolejny-walek-na-allegro-allegro-pl/strona/1

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Śmiać się chce spice'y kawałki latają na tym forum 

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz

@RED Kolejny przykład walki z problemami zupełnie nie znanym gdzie indziej. Jak ja się cieszę, że już mnie tu nie ma 😛

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dorzucę swoje 3 grosze. Niby memy ale zwróćcie uwagę na ilość polubień użytkowników kwejka. Mówi samo za siebie.

kraj wysyłki chiny.png

Screenshot_36.pngScreenshot_35.png

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Screenshot_37.png

Ja tu widzę równe niezadowolenie użytkowników. Gdzie te słynne zadowolone osoby pięknie Wam bliżej niekreślone ankiety wypełniające?

oznacz moderatorów

Mido
#11 Animator

@AnnaG-Antyki Ciekawe, czy moderatorzy przesyłają takie opinie wyżej, czy nie - w obawie o utratę pracy, Bo sam zarząd wygląda na zupełnie odklejony od rzeczywistości.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie no im wystarczą wyniki ankiet, których nikt nigdy nie widział...

oznacz moderatorów

Mido
#11 Animator

Myślę, że nie ma już ratunku dla Allegro. Allegro jakie znaliśmy jeszcze 5 lat temu (a ja prawie 24 lata) już nie ma. To co jest teraz to karykatura którą duszą stopniowo jej własne, nietrafione pomysły na biznes. Ta platforma utonie na oceanie rynku. Wiem, wiem, jeszcze dłuuugo będzie pływała na falach, ale koniec jest nieuchronny, to tylko kwestia czasu.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz

@Mido Tak naprawdę to zjazd zaczął się wcześniej, ale teraz to już jest naprawdę kolos na glinianych nogach. Niedługo sam się zawali pod ciężarem głupich pomysłów. Współczuję każdemu, kto cały swój biznes związał z Allegro - ale jeszcze nie jest za późno, żeby szukać alternatyw

oznacz moderatorów

Mido
#11 Animator

Wielu sprzedających już się przeniosło na IRLE wspak, które jak widze się rozwija (dzieki Allegro) lub sa tu i tu. Jednak zamiast wystawiać tam w niższej cenie, bo przecież nie mają takich kosztów jak na Allegro, nawet  je podwyższają, licząc na większy zarobek i odbicie sobie  kosztów  Allegro. Niestety nie myślą perspektywicznie i podcinają w ten sposób gałąź na której siedzą, bo kupujący porówna ceny, dodatkowe wygody i pójdzie mimo wszystko na Allegro. 

oznacz moderatorów