Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawcy przyzwyczaili się już do dziwadeł allegro i nowomowy serwisu
warto poznać jak to widzi druga strona -czyli kupujący
https://wykop.pl/link/7789557/kolejny-walek-na-allegro-allegro-pl/strona/1
Śmiać się chce spice'y kawałki latają na tym forum
@RED Kolejny przykład walki z problemami zupełnie nie znanym gdzie indziej. Jak ja się cieszę, że już mnie tu nie ma 😛
Dorzucę swoje 3 grosze. Niby memy ale zwróćcie uwagę na ilość polubień użytkowników kwejka. Mówi samo za siebie.
Ja tu widzę równe niezadowolenie użytkowników. Gdzie te słynne zadowolone osoby pięknie Wam bliżej niekreślone ankiety wypełniające?
@AnnaG-Antyki Ciekawe, czy moderatorzy przesyłają takie opinie wyżej, czy nie - w obawie o utratę pracy, Bo sam zarząd wygląda na zupełnie odklejony od rzeczywistości.
Nie no im wystarczą wyniki ankiet, których nikt nigdy nie widział...
Myślę, że nie ma już ratunku dla Allegro. Allegro jakie znaliśmy jeszcze 5 lat temu (a ja prawie 24 lata) już nie ma. To co jest teraz to karykatura którą duszą stopniowo jej własne, nietrafione pomysły na biznes. Ta platforma utonie na oceanie rynku. Wiem, wiem, jeszcze dłuuugo będzie pływała na falach, ale koniec jest nieuchronny, to tylko kwestia czasu.
@Mido Tak naprawdę to zjazd zaczął się wcześniej, ale teraz to już jest naprawdę kolos na glinianych nogach. Niedługo sam się zawali pod ciężarem głupich pomysłów. Współczuję każdemu, kto cały swój biznes związał z Allegro - ale jeszcze nie jest za późno, żeby szukać alternatyw
Wielu sprzedających już się przeniosło na IRLE wspak, które jak widze się rozwija (dzieki Allegro) lub sa tu i tu. Jednak zamiast wystawiać tam w niższej cenie, bo przecież nie mają takich kosztów jak na Allegro, nawet je podwyższają, licząc na większy zarobek i odbicie sobie kosztów Allegro. Niestety nie myślą perspektywicznie i podcinają w ten sposób gałąź na której siedzą, bo kupujący porówna ceny, dodatkowe wygody i pójdzie mimo wszystko na Allegro.