Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcialabym wrócić do mojego starego konta pod nickiem ;; dziewanna1 - na ktorym sprzedawalam ponad 20 lat moje wyroby reczne szydełkowe z wielkim powodzeniem , ale teraz klapa od miesiąca nikt nic nie kupił. Moze takie czasy sa teraz , albo cos robie złe , ocencie i doradzcie mi cos -- P R O S Z E 😉
Nie bardzo się znam. Ale moim zdaniem zmiana konta nie pomoże. Pozytywy i tak Ci tam allegro zjadło. Mnie tak zeżarli z 500 i teraz praktycznie też od zera. Moim zdaniem bardzo brakuje wysyłki paczkomatem. Przynajmniej u mnie nawet jak miałam różne opcje dostawy to 95% wybierało paczkomat. Więc olałam wszystko inne i mam tylko paczkomat i kuriera inpostu. Przynajmniej się nie wnerwiam stojąc w kolejce na poczcie i wysyłając jedną paczkę tyle czasu co w inpoście zdążę 10 przygotować i do tego wysłać xD. Brakuje smarta ale tu czarno to widzę. Ludzie wykupili i uważają że muszą teraz z nim kupować. Ale jak dociągniesz wymaganiami do niego i go dostaniesz to zaczną się kłopoty typu dopłaty bezwrotne i lawina zakupów tylko do przymiarki a potem zwroty. U mnie to nie warte świeczki, teraz kto kupuje to z głową, a jak potrzebuje jakieś dane przedmiotu to pisze i pyta zamiast kupować do oglądnięcia. Może mała zachęta darmową dostawą od jakiejś kwoty zakupów. Lub podbicie o kilka złotych cen tych droższych rzeczy i wysyłka za darmo?
@DZIECIELINA55 Cześć 🙂 Na koncie DZIECIELINA55 masz już 4 pozytywne komentarze - w mojej ocenie nie warto przenosić ofert na stare konto dziewanna1 (bez żadnych komentarzy), ale oczywiście decyzja należy do Ciebie. Rozumiem, że zapomniałaś danych logowania do starego konta? W tej sprawie napisz przez ten formularz.
dzięki za dobrą radę , ale bardzo słabo ze sprzedażą mimo ze staram się wystawiać przesliczne artystycznie wykonane rzeczy szydełkowe. ;-(