anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów

ares_
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?

Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów  w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.

oznacz moderatorów
149 ODPOWIEDZI 149

Pro_Shop_pl
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Proszę o wyłączenie na koncie pro_shop_pl opcji automatycznego tworzenia zestawów. Tworzone są mieszając produkty damskie z męskimi, skrajne rozmiary itp. wyglądamy na ignorantów. Zestawy się nigdy nie sprzedają.

Dziękuję

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Pro_Shop_pl dziękuję, przekazałam już Twoje konto do wykluczenia z tworzenia automatycznych zestawów. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ClothesHolic czy możesz podać przykład niepoprawnie połączonego zestawu, w którym połączyliśmy różne rozmiary?
Otrzymałam odpowiedź, że wyłączenie tworzenia zestawów wykonujemy w ostateczności, natomiast błędne łączenia możemy poprawić, dlatego poproszę o przykłady łączeń, przekażę je w konsultacji. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Build_Memories
#7 Wielbiciel#

Proszę o wyłączenie automatycznie tworzonych zestawów na koncie Build_Memories. 90% automatycznych zestawów jest nielogicznie łączona, miesza serie Castle z Piratami, Western z Castle itd. Tylko kłopot z usuwaniem. Zestawy będę dopasowywał i tworzył ręcznie.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Build_Memories Podaj dokładne numery ofert, które łączą się błędnie w zestawy. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Build_Memories
#7 Wielbiciel#

Większość jaskrawych przypadków już usunąłem, jest np. takie https://allegro.pl/oferta/lego-malpa-malpka-brazowa-2550c01-piraci-pirates-17323798463

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Build_Memories Proszę, abyś podał konkretne numery ofert połączonych w błędne zestawy. Bez tego nie jestem w stanie przekazać dyspozycji. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Build_Memories
#7 Wielbiciel#

Połączyło np. ofertę 17323798463 z 17374329984 Wcześniej (już usunąłem zestaw) połączyło np. 17342131370 z 17360070038 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Build_Memories Dziękuję. Zgłosiłam dyspozycję. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Build_Memories
#7 Wielbiciel#

dziękuję 🙂

oznacz moderatorów