Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Da się wyłączyć automatyczne tworzenie zestawów?
Algorytm tworzy za dużo zestawów z produktów których absolutnie nie chcemy razem sprzedawać lub z takich które teoretycznie do siebie pasują ale parametry się nie zgadzają i jak klient kupi razem te produkty to będziemy mieli problem. Ja jako klient jak bym zobaczył niektóre zestawy na koncie sklepu to od razu unikał bym zakupów w tym miejscu bo widać, że tworzył je ktoś kto absolutnie nie zna się na tym co sprzedaje.
Dziękuję.
Żądam wyłączenia na moim koncie autoczesci183 opcji automatycznego tworzenia zestawów. Nie życzę sobie komponowania zestawów w moim imieniu i stanowczo nie życzę sobie zmuszania mnie do sprzedaży za granicą
@autoczesci183 Zgłosiłam Twoją prośbę.
Uprzejmie proszę o wyłączenie opcji automatycznego tworzenia ofert na moim koncie PomyslowKopalnia.
Nie prościej dać możliwość wyłączenia w ustawieniach sprzedaży?
@PomyslowKopalnia Zgłosiłam Twoją prośbę.
Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów dla konta nokteloutlet
@nokteloutlet Skierowałam prośbę do odpowiedniego zespołu.
Proszę o wyłączenie automatycznych zestawów dla konta DUDICARSANDPARTS.
@DUDICARSANDPARTS Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.
Proszę o zablokowanie tworzenia automatycznych zestawów na moim koncie. W większości nie mają żadnego sensu. Czy jest szansa, że ta funkcja będzie działała kiedyś poprawnie? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Edit: Dotyczy konta "ClothesHolic"
@agsok przekazałem prośbę do odpowiedniego zespołu.
Również proszę o wyłączenie automatycznego tworzenia zestawów dla konta Ada_hurtownia_pl
@ada_hurtownia_pl zgłoszę Twoją prośbę, ale abym mogła to zrobić, potrzebuję od Ciebie informacji, dlaczego nie chcesz, aby w Twoich ofertach działało automatyczne tworzenie zestawów?
Z takich samym powodów co sprzedający powyżej. Zestawy są połączone byle jak, tworzy się ich masa tygodniowo, są kompletnie nieefektywne, przez miesiące nie sprzedał się żaden. Sorry ale wychodzimy na **piiip**ów mając w zestawie dwa kompletnie nie pasujące do siebie produkty.
Mało tego, jeśli ja dodam zestaw, który ma sens, bo kupujący kupują takie produkty razem, to widnieje on na 2-3 pozycji pod waszymi automatycznymi.
Stanowczo powinniście dodać opcję, aby mieć możliwość wyboru łączenia produktów automatycznie w zestawy, a nie musimy się wszyscy po kolei prosić...
Trochę szacunku do siebie. Trzeba komuś zapłacić żeby pilnował i wyłączał te "automatyczne zestawy"
@ada_hurtownia_pl ok, rozumiem, dziękuję za wyjaśnienie.
Poprosiłam o wyłączenie automatycznych zestawów na Twoim koncie.
Zgłaszam się z prośbą o wyłączenie automatycznych zestawów ofertowych dla konta: BHPmario. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@bhpmario zgłoszę Twoją prośbę, ale potrzebuję uzasadnienia. Czy możesz napisać, dlaczego chcesz zrezygnować z automatycznych zestawów?
Zaczynamy tworzyć je ręcznie, sporo automatycznych zestawów jest nielogicznie połączonych np. (kurtka zimowa i krótkie spodenki) i musimy je usuwać, to już lepiej żeby się automatycznie nie tworzyły.
@bhpmario ok, dziękuję! Przekazałam Twoją prośbę o wyłączenie tworzenia automatycznych zestawów.