Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witajcie - nie wiem czy to tylko mój problem. Dotyczy on:
Wypalam kawę. I dotychczas łączyłem w warianty swoje produkty na podstawie masy opakowania (jednej konkretnej kawy) i/lub kraju pochodzenia. Dotąd to zawsze działało i poprawnie "przełączało" między wariantami.
Przykład łączący obydwa powyższe problemy jest choćby tutaj (ale jest ich dużo więcej):
https://allegro.pl/oferta/kawa-swiezo-palona-zestaw-2x1kg-brasil-santos-12146647425
Tutaj widać zarówno kompletnie absurdalne warianty produktu (mino, że usunąłem wszystkie oferty wielowariantowe), jak tez produkt w tej ofercie ma zmienione zdjęcie główne (jedna z ilustracji z treści oferty, zamiast właściwej miniaturki paczki).
To przykład, ale problem dotyczy całego mojego konta. Gdzie szukać pomocy?
Po usunięciu wszystkich ofert wielowariantowych utworzyłem nową i jedyną na swoim koncie - to 2 produkty różniące się gramaturą. Jak widać, nie odniosło to żadnego skutku - wciąż w wariantach widać pomieszanie z poplątaniem:
https://allegro.pl/oferta/kawa-swiezo-palona-etiopia-yirgacheffe-1kg-ziarna-12004664909
@robs_coffee W tej kategorii obowiązują warianty produktowe, czyli tworzone na podstawie katalogu produktu. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz ze wskazaniem ofert, które mają zostać ze sobą połączone.
OK, tylko aby takie warianty utworzyć, najpierw muszę wprowadzić porządek w produktach. Kiedy zerkniesz w historię mojego konta / korespondencji to mam już jedną batalię z Allegro za sobą w zakresie absurdalnych zmian w moich produktach.
Teraz widzę, że o ile EANy są poprawne (co wcześniej tworzyło bałagan), to jest problem z pomieszanymi parametrami i zdjęciami w katalogu Allegro.
Jak ja mogę skutecznie ten bałagan naprawić, aby Allegro już więcej mi nie mieszało w produktach?
@robs_coffee Jak już wspomniała Wiktoria- napisz do nas proszę w tej sprawie przez formularz .
Czy ja mogę poprosić Allegro, aby wyłączyć globalnie na moim koncie automatyczne zmiany w produktach i automatyczne tworzenie wariantów? To będzie najcudowniejsze rozwiązanie.
Już raz musiałem przeklikać całą swoją ofertę żeby wszystko poprawić. Teraz znów złapałem się za głowę, bo bzdury są dosłownie WSZĘDZIE - a ich wspólną genezą są absurdalne zmiany w katalogu produktów.