Jak wybrać w których punktach odbioru udostępniam towar?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witajcie. Mam problem z punktami odbioru, czy to błąd obsługi czy niedobór allegro – nie umiem przypisać konkretnych punktów odbioru do konkretnych ofert, za każdym razem jeżeli dam odbiór osobisty to wyświetlają się WSZYSTKIE punkty odbioru, a nie o to mi przecież chodzi. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@upior_polnocy bo tak to działa , albo masz możliwość udostępnienia całego asortymentu w każdym punkcie , alebo zrezygnuj z odbioru osobistego . Jedynym logocznym wyściem / jesli już musisz / będzie utworzenie indywidualnego konta na allegeo dla każdego z punktu odbioru ., drugim ... wydłużenie czasu realizacji i sztafeta z towarem pomiędzy punktami .

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Tak to wyglądało mi, ale wydawało się jednak zbyt durne, więc liczyłem że ja czegoś nie rozumiem. Czy można liczyć, że ALLEGRO się ogarnie i umożliwi wybór konkretnych opcji do poszczególnych artykułów? Tak, jak nie trzeba mieć dla całego asortymentu tych samych opcji dostawy wysyłkowej.
Odbiór osobisty w naturalny sposób jest najprostszy i najszybszy. Dotyczy jednak asortymentu, który w danych miejscach się znajduje. Przesyłanie między placówkami (zwłaszcza dużych rzeczy np. mebli, monitorów) na "własny" koszt nie ma przecież żadnego sensu i pozbawia odbiór osobisty waloru natychmiastowości.