anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmienić widok listy zamówień?

MAMY ROZWIĄZANIE!
TechartGSM
#10 Popularyzator#

Ktoś wziął choćby złotówkę za zmasakrowanie widoku listy zamówień do realizacji??

Po 30 minutach pracy widzę już masę utrudnień dla mnie:

- nie widać rodzaju przesyłki, faktycznie ta informacja jest nikomu do niczego nie potrzebna

- nie widać danych kupującego, tylko osoby do której adresowana jest przesyłka, utrudnia mi odnalezienie dokumentu sprzedaży, no fakt, po co to komu...

- nie widać czy to przesyłka Smart.

To spostrzeżenia po zaledwie 30 minutach, a mam wrażenie że znajdę jeszcze więcej kich. Każde z powyższych znacznie utrudnia realizację przesyłek, teraz by się nie zgubić trzeba używać filtrów, rozwijać szczegóły zamówienia, tracić czas itp.

Ktoś ma inne spostrzeżenia? Plusów nie widzę żadnych, a na przykład cały czas nikt nie wpadł na to by na jednej stronie była możliwość ustawienia większej liczby widocznych zamówień niż 120... Dla mnie dramat.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@TechartGSM Ja tam nie widzę żadnych zmian. Może kwestia urządzenia albo przeglądarki? (u mnie na kompie z Firefoksem pod Windows)

oznacz moderatorów
TechartGSM
#10 Popularyzator#

Ja już zauważyłem w czym problem.

Na 3 kompach automatycznie włączył mi się widok kompaktowy, nie wiem dlaczego, już do tego doszedłem 🙂 Dzięki za odpowiedź

oznacz moderatorów