Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaje na allegro od 6 lat. Jestem producentem obrazów. I chciałabym Moją markę Artprintdeko dodać do listy marek na allegro. Na razie mam wpisaną marka inna (Artprintdeko). Jak mam to zmienić? Ścieżka do kategorii w której sprzedaję.
Allegro - Dom i Ogród - Wyposażenie - Dekoracje i Ozdoby - Obrazki i obrazy
@artmalar czy posiadasz jakieś potwierdzenie, że ta marka należy do Ciebie?
Prowadzę swoją firmę Artprintdeko od samego początku tylko na allegro. Jakie potwierdzenie jest potrzebne? Jestem producentem swoich obrazów. Projektuję, drukuję i wykonuję ramy samodzielnie.
@artmalar już działam w Twojej sprawie, jeśli będę potrzebować więcej informacji, wrócę tutaj do Ciebie.
Czy coś wiadomo w mojej sprawie bo nie została na razie moja marka dodana
@artmalar Dostałyśmy informację, że konieczne będzie przesłanie numeru EAN Twojego produktu lub zdjęcia towaru, na którym będzie widoczna nazwa marki.
Witam już dodaję do swoich produktów numery EAN w bazie GS1 mój numer EAN 5906871380003
Ścieżka do kategorii w której sprzedaję.
Allegro - Dom i Ogród - Wyposażenie - Dekoracje i Ozdoby - Obrazki i obrazy
Proszę o dodanie marki Artprintdeko do listy marek na allegro @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@artmalar poprosiłam o dodanie tej marki. Wrócę jeszcze z potwierdzeniem, gdy otrzymam odpowiedź.
@artmalar dodaliśmy tę markę do wskazanej kategorii 🙂
Dziękuje Pozdrawiam