Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący cenią sobie szybką dostawę. Wysyłka tego samego dnia może przesądzić o tym, że klient wybierze zakup właśnie w Waszym sklepie. Dlatego wprowadzamy nowy program AlleProgres, który zastąpi ubiegłoroczny Program Szybkich Wysyłek. Potrwa on od 1 lutego do 31 maja 2022 r.
Jak zyskać na programie AlleProgres?
W programie możecie otrzymać rabaty za przesyłki Allegro Smart! wysłane tego samego dnia. Rabaty przyznamy sprzedającym, którzy osiągną określony wzrost wskaźnika zamówień wysłanych tego samego dnia - wyniki porównamy z październikiem 2021 r. Wysokość rabatu jest uzależniona od:
Dokładne kwoty rabatów możliwych do uzyskania znajdziecie w Załączniku nr 1 do regulaminu.
Kto może wziąć udział w programie?
Program AlleProgres jest dla wszystkich sprzedających, którzy:
Jak zapisać się do programu?
Spełnijcie dwa warunki, aby otrzymać rabaty za szybką wysyłkę:
Oba te warunki muszą zostać spełnione.
Kiedy przesyłkę traktujemy jako wysłaną?
Przesyłkę uznajemy za wysłaną, gdy kurier ją zeskanuje i otrzymamy tę informację od przewoźnika. Zasada obowiązuje dla przesyłek nadawanych:
Aby paczka została skutecznie nadana, umieśćcie ją w automacie paczkowym lub zanieście ją do punktu odbioru do godziny granicznej przewoźnika.
Z regulaminem AlleProgres możecie zapoznać się tutaj.
Niestety ale rabatu nadal brak.Przykre jest to, że trzeba upominać się o swoje.
Dołączam się, u mnie również nic.
Ja również nie otrzymałam rabatu.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Daję znać.Czy coś w temacie rabatów wiadomo, czy Allegro liczy na to, że użytkownicy nie będą się upominać? Z tego co widzę sprawa nie dotyczy jednostkowych przypadków.
@ART_FOTO @ZapfCreation @Aleja-Gier dziękuję za Wasze zgłoszenia. Rabaty zostaną przyznane najpóźniej 14 maja. Zgodnie z regulaminem - "opust zostanie przyznany w formie rabatu transakcyjnego na rachunku Sprzedającego [...] najpóźniej do 14 dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym realizowane były zamówienia podlegające opustom".
Zakończenie programu 20 kwietnia nie zmieniło tych zasad.