Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie do moderatorów, kiedy zostanie w końcu usunięta awaria Inpost. Cały czas nie można wydrukować etykiety nadawczej do zamówień z rana...
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Może Poczta Polska nie InPost.
@TECHNACHEM Poczta od 16:00 pomaleńku przyjmuje dane ,trzeba cierpliwosci
@q-piszkreatywnie z MP Inpost jest wszystko w porządku , owszem był przed południem mały hamulec , ale aktualnie gra i buczy .
U mnie cały czas nie działa.
@q-piszkreatywnie chyba wiem w czym rzecz , nadajesz przez WzA ... prawda ?
Nie przez MP, ale nie mogę cały czas od rana wydrukować etykiety Smart, a jak chcę wygenerować nową etykietę to woła o 10.95 PLN za każdą
@q-piszkreatywnie sprawdź na listingu wygenerowanych , pewnie już Masz wygenerowaną etykietę do tego zamówienia .
No mam, tylko nie mogę jej wydrukować, bo jest niby nieopłacona - ale jest adnotacja - do nadania przez Paczkomat
@q-piszkreatywnie Awaria po stronie InPost została usunięta chwilę przed godziną 17:00. Jeśli wciąż nie możesz wygenerować etykiety, sugeruje wyczyszczenie pamięci podręcznej.
jak oficjalny sklep allegro wyśle cały zamówiony towar, bo go awaria nie dotyczy,
a u innych sprzedających pojawią się wydłużone terminy dostaw i negatywy za inny czas wysyłki, bo przecież allegro się w swoich prognozach nie myli
mi właśnie allegro napisało, że mi negatywa za czas wysyłki nie usunie, mimo, że towar był wysłany 3h po zakupie, a serwisowe kuriery doręczały go tydzień
czyli hipokryzja na pełnej
jak polskim przysłowiu - kowal zawinił - cygana powiesili
jakby się ktoś czepiał, że to zwrot rasistowski
to jego użycie przyszło mi na myśl po lekturze:
https://lexso.org.pl/2020/01/kowal-zawinil-a-cygana-powiesili/
jak znam życie, sypią się systemy oparte na azure microsoftu lub czymś podobnym