Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Klientka AnnaOlivierMarci domaga się podania adresu email > bądźcie tak miłe i sprawdźcie to konto
wygląda na próbę wyprowadzenia sprzedawcy poza allegro i w mailach wysłanie jakichś fejkowych stron lub inne kombinacje. Takie akcje na poszukiwaczach okazji pokazują.
@lewgorzkowski Świetnie zdaję sobie z tego sprawę > i jeszcze ta pisownia "mam problema" > co dziwne jest na Allegro od 12 lat
@Ziolko39 Doszło do włamania na to konto. Napisała do Ciebie osoba nieuprawniona. Dziękujemy za zgłoszenie. Podjęliśmy już odpowiednie działania.
@nat_not 😍
Witam mam problem dziś rano tak samo kupujący zapytał mnie o e-mail bo musi wprowadzić do zakupu wysłałem mu co teraz
@Client:50672228 Teraz ten fałszywy kupujący wyśle ci linka do trefnej strony udającej allegro i będzie chciał oszukać lub wykraść wrażliwe dane.
Ciekawe co by ta osoba zrobiła, jakby jej odpisać, że nie ma się gmaila (w końcu maila można mieć na innym portalu niż google).
Podaj taki jak masz ;).
@atechnik_sklep @pecela Ja mam specjalne maile na takie okazje > spadaj.na.drzewo@cwaniaczku.com
cmoknij.mnie.w.pompkę@spadajnadrzewo.com