anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klientka chce podania aresu email

MAMY ROZWIĄZANIE!
Ziolko39
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Klientka AnnaOlivierMarci domaga się podania adresu email > bądźcie tak miłe i sprawdźcie to kontoZrzut ekranu 2024-03-05 152951.jpg

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
lewgorzkowski
#11 Animator#

wygląda na próbę wyprowadzenia sprzedawcy poza allegro i w mailach wysłanie jakichś fejkowych stron lub inne kombinacje. Takie akcje na poszukiwaczach okazji pokazują.

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@lewgorzkowski Świetnie zdaję sobie z tego sprawę > i jeszcze ta pisownia "mam problema" > co dziwne jest na Allegro od 12 lat

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Ziolko39 Doszło do włamania na to konto. Napisała do Ciebie osoba nieuprawniona. Dziękujemy za zgłoszenie. Podjęliśmy już odpowiednie działania.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@nat_not 😍

oznacz moderatorów
Client:50672228
#7 Wielbiciel#

Witam mam problem dziś rano tak samo kupujący zapytał mnie o e-mail bo musi wprowadzić do zakupu wysłałem mu co teraz 

oznacz moderatorów
drekenzes
#17 Koryfeusz#

@Client:50672228 Teraz ten fałszywy kupujący wyśle ci linka do trefnej strony udającej allegro i będzie chciał oszukać lub wykraść wrażliwe dane.

#17 Koryfeusz#

Ciekawe co by ta osoba zrobiła, jakby jej odpisać, że nie ma się gmaila (w końcu maila można mieć na innym portalu niż google).

oznacz moderatorów
atechnik_sklep
#13 Ambasador#

Podaj taki jak masz ;).

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@atechnik_sklep @pecela Ja mam specjalne maile na takie okazje > spadaj.na.drzewo@cwaniaczku.com
cmoknij.mnie.w.pompkę@spadajnadrzewo.com

oznacz moderatorów