Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po raz kolejny pracownik allegro protect bezpodstawnie obciąża wypłaconą rekompensatą.
Wniosek POK - sprzedający - 527305-1676744083 [ ref:_00D24aE05._5003VX7ieR:ref ]
Dokonuje tego pomimo iż z mojej strony transakcja była w pełni prawidłowo zrealizowana .
Kupujący składał reklamacje którą odrzucono, zmieniał ją na odstąpienie ale towaru ostatecznie nie zwrócił.
Pracownik allegro zatwierdził jednak wniosek i obciąża jego kosztami,
dzieje się to bez wymaganej prawem i regulaminem weryfikacji.
Nawet nie wyjaśnia powodu złożenia wniosku. (na wniosek odpowiedziałem w ciągu JEDNEJ MINUTY od jego złożenia) Odpowiedzi do dziś nie otrzymałem.
Dodam że w dyskusji były udzielone odpowiedzi terminowo, sama dyskusja jest zakończona jako rozstrzygnięta.
Po zakończeniu dyskusji pracownik allegro otworzył zgłoszenie nr "31366177" [ref:_00D24aE05._5003VX5is5:ref ] na które udzieliłem odpowiedzi i powtórzyłem iż towaru nie otrzymałem do momentu otrzymania towaru zwrot jest wstrzymany, odesłałem do dyskusji. Poprosiłem o informację co więcej mogę jeszcze zrobić w powyższej sprawie odpowiedzi nie otrzymałem (załącznik)
Widać że zarówno w dyskusji jako i zgłoszeniu sprawa była z mojej strony wyjaśniona.
Do momentu otrzymania towaru nie ma podstaw do dokonania zwrotu środków a więc według mnie pozytywnego rozpatrzenia wniosku a już kategorycznie nie ma prawa obarczania mnie jego kosztami.
Oczekuje od pracowników anulowania kosztów wypłaconej rekompensaty
..i udzielenia wyjaśnień dlaczego wasz pracownik nie udzielił odpowiedzi zamiast tego rozpatrzył wniosek obarczając mnie jego kosztami.
@ALL-DA jeśli masz na myśli zgłoszenie, o którym rozmawialiśmy, czyli korespondencję numer 31521905, to nic się w tej kwestii nie zmieniło i otrzymałeś od nas odpowiedź. Jeśli się z nią nie zgadzasz, masz prawo złożyć od niej odwołanie.