anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejny dzień z życia Katalogu Allegro

Firma-Polmer
#11 Animator#

Witam.

I ot mamy kolejny piękny dzień z życia Katalogu Allegro. 
Wystawiam sobie produkt i patrzę że są błędy w katalogu ALL (ot żadna nowość mówię sobie - przecież w cyrku trzeba się śmiać). 

Zgłaszam, a właściwie próbuję zgłosić błędy - i jakie moje zaskoczenie że otrzymuję komunikat 
cyt:"Przesłano niepoprawne żądanie. Dane o produkcie dostarczone przez dostawcę nie mogą być modyfikowane."

W katalogu ALL ten produkt posiada dwa kody EAN z dwóch różnych produktów ( zdjęcie główne - miniaturka jest zdjęciem logo firmy produkującej dany towar).

I pytanie mam do szanownych moderatorów  @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Co w takiej sytuacji ??? 

dodaję poniżej zdjęcia z danego produktu i proszę mi powiedzieć jak producent weryfikował te dane jeśli są aż takie rozbieżności ????????

papier zgłoszenie 1.jpgpapier zgłoszenie 2.jpgpapier zgłoszenie 3.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Firma-Polmer Cześć. Powiedz mi proszę, który dokładnie parametr wymaga poprawki i na co. Zgłoszę tę sytuację. 

oznacz moderatorów

Firma-Polmer
#11 Animator#

Tutaj problem jest właściwie taki że produkt w katalogu ma dwa eany 

jeden ean jest od produktu gramatury 80

drugi od produktu gramatury 150

Tytuł sugeruje że jest to produkt 150 aczkolwiek parametry podane w opisie że 80 

Tak szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić do którego produktu pasuje dany katalog

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Firma-Polmer Ok, rozumiem - skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Firma-Polmer Odpięliśmy od produktu kod EAN 5902628776426 (możesz stworzyć za jego pomocą drugi produkt) 

oznacz moderatorów

Firma-Polmer
#11 Animator#

No dobra ok ale dalej w produkcie kod ean  5902628776457 są te same błędy i nie można zgłosić tych błędów. Ręce opadają normalnie jak ma się "walczyć" z Wami o poprawność tychże danych. 1.png2.png

3.png

Niech ktoś tam na górze u Was w końcu się przyzna że nie macie nad tym żadnej kontroli i przestaniecie ingerować w to co sprzedawcy sprzedają, to my sprzedawcy mamy towar w ręce i weryfikujemy każdy produkt przed wstawieniem tak by opisy były zawsze aktualne i jak najbardziej prawdziwe. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Firma-Polmer Zgłosiłam do poprawienia te parametry 

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@k_owczarek1 nowe, nie znałam....

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów