Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szybka dostawa,dobrze zapakowany produkt .Niestety według mnie nieoryginalny. Opinia nie polecam. Produkt jest w 100% oryginalny sprzedawany przez moją firmę na Allegro i **piiip** od 12 lat. Są na to faktury .Co mam zrobić z taką oceną? Allegro umywa ręce, z kupującym niema sensu dyskutować. Znak produktu zastrzeżony ,opakowanie typu blistr.
Jeśli jesteś pewien że towar jest oryginalny a opinia sprzedawcy psuje w nieuczciwy sposób wizerunek twój i twojej firmy napisz do kupującego że zgłosisz to na drogę sądową. Masz do tego prawo i jak sobie sam nie pomożesz ,allegro na pewno ci nie pomoże.
To prawda Allegro jest od nabijania kasy .Kupujący może pisać co mu się podoba Allegro nie pomoże. Nawet nie można teraz takiego gościa wykluczyć z zakupów. Może kupować inne produkty pisać "nie polecam" powód nie oryginał.
@abella7 Nie zaszkodzi napisać spokojną i rzeczową odpowiedź na komentarz. A do Allegro zgłoś, że podejrzewasz szkodliwe działanie konkurencji. Niewielka szansa, ale może się ktoś przyjrzy bliżej
Sprwadź treść ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji
A jak kupujący argumentuje że produkt jest nieoryginalny?
Jest to plecionka wędkarska firmy Berkley. Jest znana z tego że jest pogrubiona a dla kupującego to argument że to podróbka. Sprzedajemy ją od 12 lat po całym świecie i pierwszy raz ktoś napisał że tonie oryginał.
Złóż zawiadomienie do prokuratury, w takiej sytuacji to kupujący będzie miał obowiązek udowodnienia swojej tezy.