Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Widzieliście ankietę? Po 2 latach raczyli zapytać sprzedawców o opinie, rychło w czas... Coś im komunikacja leży i kwiczy, bo wszystko tu mieli po 1000+ razy pisane...
Prezesa widziałam wczoraj. Wygląda, ze robią ciche odejście bez skapy tylko jakoś dziwnie akurat po zmianach...
Ja bym się jeszcze nie cieszył: ""Roy Perticucci przejdzie ze stanowiska prezesa do roli specjalnego doradcy Grupy Allegro.".
Jeśli będzie tak doradzał jak do tej pory rządził to niewiele się poprawi.
Przecież on tak odchodzi że zostaje …
A czego ankieta dotyczy? Jestem ciekawa jako kupująca.
Opinii sprzedawców o zmianach, katalogu, czy w przyszłym roku zamierzają tu jeszcze sprzedawać itp. Zapomnieli tylko zapytać czy do końca roku zbankrutujesz po zmianach, co pewnie masy małych firm dotyczy... Ludzie tu własnych ofert nie mogą znaleźć, a co dopiero czyichś...Wszędzie tylko China albo wielkie firmy...
Właśnie ją wypełniałem żeby pytania zobaczyć. A w nich pytania , normalnie jak program jakiejś partii przed wyborami .. Wypisane w nich wszystko co sprzedawców boli 😉 Kiedyś to sie nazywało chyba komunizm z ludzką twarzą 😉
Generalnie, tak jak myślałem, zorientowali sie że wkurzyli za dużo osób więc próbuja teraz w ten sposób łagodzić sytuację. Dzięki starej dobrej zasadzie, dobry car, źli bojarzy. Czysta manipulacja.
Sporo osób wypełni ankiete i pomyśli "Allegro jednak nas słucha, w końcu im powiedzieliśmy...Pewnie coś z tym zrobią " , hmm.....
A oni , po uspokojeniu burzy i przeczekaniu , te ankiety zwyczajnie wciepną do hasioka i tyle...
A za to ile osób odpuści ciśnięcie ich o połącz rozłącz, produkturyzację i resztę to ich zysk.
To tylko podkładka pod wprowadzenie nowych zmian. Coś wprowadza po swojemu a potem będą rozgłaszali, że sprzedawcy w ankietach taką chęć wyrazili 😎