anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komus chyba sie gorąco zrobiło w 4 litery jak stan konta allegro zobaczyli :)

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Widzieliście ankietę? Po 2 latach raczyli zapytać sprzedawców o opinie, rychło w czas... Coś im komunikacja leży i kwiczy, bo wszystko tu mieli po 1000+ razy pisane...

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Halfrunt
#20 Guru#
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Prezesa widziałam wczoraj. Wygląda, ze robią ciche odejście bez skapy tylko jakoś dziwnie akurat po zmianach...

oznacz moderatorów

Cyberius_VP
#9 Pomysłodawca#

Ja bym się jeszcze nie cieszył: ""Roy Perticucci przejdzie ze stanowiska prezesa do roli specjalnego doradcy Grupy Allegro.".

Jeśli będzie tak doradzał jak do tej pory rządził to niewiele się poprawi.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Przecież on tak odchodzi że zostaje …

oznacz moderatorów

gargulce2
#11 Animator#

A czego ankieta dotyczy? Jestem ciekawa jako kupująca. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Opinii sprzedawców o zmianach, katalogu, czy w przyszłym roku zamierzają tu jeszcze sprzedawać itp. Zapomnieli tylko zapytać czy do końca roku zbankrutujesz po zmianach, co pewnie masy małych firm dotyczy... Ludzie tu własnych ofert nie mogą znaleźć, a co dopiero czyichś...Wszędzie tylko China albo wielkie firmy...

oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Właśnie ją  wypełniałem żeby pytania zobaczyć. A w nich pytania , normalnie jak program jakiejś partii przed wyborami .. Wypisane w nich wszystko co sprzedawców boli 😉 Kiedyś to sie nazywało chyba komunizm z ludzką twarzą 😉

Generalnie, tak  jak myślałem, zorientowali sie że wkurzyli za dużo osób więc próbuja teraz w ten sposób łagodzić sytuację. Dzięki starej dobrej zasadzie, dobry car, źli bojarzy. Czysta manipulacja.

Sporo osób wypełni ankiete i pomyśli "Allegro jednak nas słucha, w końcu im powiedzieliśmy...Pewnie coś z tym zrobią " ,  hmm.....

A oni , po uspokojeniu burzy i przeczekaniu , te ankiety zwyczajnie  wciepną do hasioka i tyle...

A za to  ile osób odpuści ciśnięcie ich o połącz rozłącz, produkturyzację  i resztę to ich zysk.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

To tylko podkładka pod wprowadzenie nowych zmian. Coś wprowadza po swojemu a potem będą rozgłaszali, że sprzedawcy w ankietach taką chęć wyrazili 😎 

oznacz moderatorów