anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

konieczność podania numeru zamówienia na czacie z Kupującym?

BrickWorkshop
#11 Animator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Od wczoraj wprowadziliście koleją "innowację" pod tytułem konieczność podawania numeru zamówienia w korespondencji z Kupującym na czacie Allegro. Mam kilkadziesiąt informacji dziennie do wysłania Kupującym, od wczoraj muszę podawać numer zamówienia na czacie, czyli muszę przejść do szczegółów zamówienia i przekleić numer do czatu. Z kilkudziesięciu klientów mam kilkaset kliknięć do wykonania żeby przekleić numery. Pytam czy ta "innowacja" to rozwiązanie stałe czy może przemyślicie zagadnienie i wrócicie do opcjonalnego wpisywania tego numeru. W tej chwili przysporzyliście mi wiele pracy a sprzedaż ma nie polegać na pracochłonnej administracji bo ktoś wymyślił ta zmianę, tylko my Sprzedawcy mamy SPRZEDAWAĆ i nie tracić czasu na głupoty. Czy to rozwiązanie wprowadzone przez Allegro wczoraj, czy może wrócić do poprzedniej formy, czyli wpisywania numeru zamówienia jako alternatywę a nie konieczność??? W tej chwili składam reklamację, ponieważ przyjęte przez was rozwiązanie jest pracochłonne, nieefektywne i niepotrzebne. Tracę czas a przez to i pieniądze.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

BrickWorkshop
#11 Animator#

Dodam że tej "innowacyjności" nie wprowadziliście dla portali zintegrowanych z Allegro, one wysyłając wiadomości na czat Allegro nie muszą podawać numeru zamówienia. Pytam dlaczego tak utrudniliście komunikacje bezpośrednio ze strony Allegro???

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@BrickWorkshop Czy możesz mi wskazać, gdzie dostałaś informację o konieczności wysyłania numerów zamówień przez Centrum Wiadomości? Będę wdzięczna za zrzut ekranu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

foto-hurtownia
#10 Popularyzator#

Podpinam się, wczoraj też to zauważyłem. Później oczywiście nie mogłem wysłać wiadomości w rozsądnym tempie, bo była "weryfikowana", ale to już inna bajka.

oznacz moderatorów