Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, tytuł, który ja chcę dać, czyli LEGO Jurassic World Minifigurka jw108 dr. IAN MALCOLM nie pasi komuś z Allegro, a przynajmniej tym, co wymyślili nowy algorytm. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tutaj prawdopodobnie rozchodzi się o "Ochronę Marek" czy na pewno zaakceptowałeś warunki ochrony?
A tak naprawdę to wszystkie słowa z tytułu sa podpadające, LEGO i Jurassic I World i pewnie też Malcolm. Ale wymyśłiłeś !!!
Nie widzę rozwiązania, inny konkurencyjny serwis cię ratuje.
Na kilkadziesiąt wystawionych, a dziś wznowionych kilkanaście minifigurek LEGO, 2 nie spełniły warunków, w tym biedny doktor. Powiem, że jak wystawiłem bez Jurassic World, to poszło wznowienie, jak dopisałem te słowa, to oferta została od razu zakończona.
@daniel_net_pl Obejrzałem przeczytałem i nie dowierzam. Żeby sprzedawać na Allegro trzeba mieć ukończone minimum studia magisterskie i bezwzględnie biegłość w języku angielskim. Wkrótce też język Chiński będzie konieczny, to kwestia kilku lat a może szybciej.....
Owocnego handlowania życzę. 😎
@daniel_net_pl zgłosiłam błąd w produkcie, aby usunąć "- Partially Open Shirt with Pocket" z nazwy produktu. Czy możesz przesłać jeszcze zrzut ekranu ze zdjęciem w ofercie?
@daniel_net_pl czyli nazwa produktu jest prawidłowa? Zdjęcie na miniaturze w Twojej ofercie jest takie:
Moja minifigurka jest dokładnie taka, czyli z częściowo rozchyloną koszulą, ale dodatkowo ma jajo dinozaura.
Tylko co ma do tego zdjęcie skoro jak wystawiłem bez Jurassic World, to poszło wznowienie, jak dopisałem te słowa, to oferta została od razu zakończona.
@daniel_net_pl napisz proszę, czy ten problem wciąż występuje?
Nazwa produktu została zmieniona, a z produktem są już połączone oferty także z jajem dinozaura.