anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konkurs na tytuł oferty, który zadowoli Allegro

daniel_net_pl
#11 Animator#

Jak w temacie, tytuł, który ja chcę dać, czyli LEGO Jurassic World Minifigurka jw108 dr. IAN MALCOLM nie pasi komuś z Allegro, a przynajmniej tym, co wymyślili nowy algorytm.
Schowek02.jpg @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

br.
#21 Demiurg#

Tutaj prawdopodobnie rozchodzi się o "Ochronę Marek" czy na pewno zaakceptowałeś warunki ochrony?

A tak naprawdę to wszystkie słowa  z tytułu sa podpadające, LEGO i Jurassic  I World  i pewnie też Malcolm.  Ale wymyśłiłeś !!!

Nie widzę rozwiązania,  inny konkurencyjny serwis cię ratuje.

oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator#

@br. 

Na kilkadziesiąt wystawionych, a dziś wznowionych kilkanaście minifigurek LEGO, 2 nie spełniły warunków, w tym biedny doktor. Powiem, że jak wystawiłem bez Jurassic World, to poszło wznowienie, jak dopisałem te słowa, to oferta została od razu zakończona.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@daniel_net_pl  Obejrzałem przeczytałem i nie dowierzam.  Żeby sprzedawać na Allegro trzeba mieć ukończone minimum studia magisterskie  i bezwzględnie  biegłość w języku angielskim.  Wkrótce też język Chiński będzie konieczny,  to kwestia kilku lat a może szybciej.....

Owocnego handlowania życzę.  😎

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@daniel_net_pl zgłosiłam błąd w produkcie, aby usunąć "- Partially Open Shirt with Pocket" z nazwy produktu. Czy możesz przesłać jeszcze zrzut ekranu ze zdjęciem w ofercie?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@daniel_net_pl czyli nazwa produktu jest prawidłowa? Zdjęcie na miniaturze  w Twojej ofercie jest takie:

la_nika_1-1744053453343.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator#

Moja minifigurka jest dokładnie taka, czyli z częściowo rozchyloną koszulą, ale dodatkowo ma jajo dinozaura.potter.jpg

oznacz moderatorów

daniel_net_pl
#11 Animator#

Tylko co ma do tego zdjęcie skoro jak wystawiłem bez Jurassic World, to poszło wznowienie, jak dopisałem te słowa, to oferta została od razu zakończona.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@daniel_net_pl napisz proszę, czy ten problem wciąż występuje?
Nazwa produktu została zmieniona, a z produktem są już połączone oferty także z jajem dinozaura. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów