anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakt telefoniczny - nie wyświetlają się oferty

MAMY ROZWIĄZANIE!
VinciShop
#7 Wielbiciel

Nie wyświetlają się moje oferty na allegro bisness. Spełniam wszystkie warunki a dzieciaki z Allegro ciągle odpisują co im się podoba! Już minął tydzień i dalej nic. 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@VinciShop Czy możesz doprecyzować jakie dzieciaki? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
VinciShop
#7 Wielbiciel

Te co odpisują na zgłoszenia mailowo. 

oznacz moderatorów
w_kiwi

@VinciShop Przykro mi, ale nie mam pojęcia, o czym piszesz. W Allegro nie zatrudniamy dzieci. Poza tym taka praktyka jest nielegalna. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
VinciShop
#7 Wielbiciel

Jak mam skontaktować z kimś, kto rozwiąże mój problem? 

oznacz moderatorów
w_kiwi

@VinciShop Rozmowę telefoniczną możesz zamówić przez formularz

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
VinciShop
#7 Wielbiciel

Od dłuższego czasu jest taki komunikat po próbie zamówienia rozmowy z allegro " Przepraszamy, obecnie nie można zamówić rozmowy. Wybierz inną formę kontaktu" 

Proszę po raz kolejny o kontakt kogoś kompetentnego w mojej sprawie. 

oznacz moderatorów
w_kiwi

@VinciShop Widzę, że doradcy wszystko wyjaśnili w korespondencji mailowej numer 55769095. Czy możesz wskazać, która dokładnie część jest niejasna? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
VinciShop
#7 Wielbiciel

To jest moja ostatnia odpowiedz z 21 listopada: " Więc uzupełniłem właśnie o stawkę vat 23% w jednej ofercie i dalej  się nie wyświetla. Mam "wystawiam fakturę bez vat" i uzupełniłem rubrykę (jest zaznaczone opcjonalnie) o 23%.

Czy możemy zakończyć już to przedszkole?!  Proszę przekierować mnie do działu technicznego!!!"

Moja sprawa się już ciągnie od 14 listopada i dalej to samo. Jak mam skontaktować się z działem technicznym lub kompetentną osobą ?
oznacz moderatorów
VinciShop
#7 Wielbiciel

Czy skontaktuje się Pani ze mną jeszcze, czy już temat jest tutaj znowu zamknięty? 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@VinciShop 

Wiktoria napisała Tobie dość jasno. Sprawę prowadziłeś mailowo więc tą drogą zachęcam kontynuować rozmowę - powielanie jej nic nie da.

O kontakt telefoniczny możesz również poprosić mailowo.

EDIT: kontynuuj rozmowę mailowo lub skontaktuj się ponownie przez formularz kontaktowy i poproś mailowo o rozmowę telefoniczną.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
VinciShop
#7 Wielbiciel

Wiktoria nie odpowiedziała na mój problem, ani nie napisała nic jasno, tylko napisała, że doradcy wszystko wyjaśnili w korespondencji mailowej, co nie jest prawdą, bo problem dalej istnieje, a kontakt mailowy został urwany przez pracownika Allegro w tej właśnie korespondencji mailowej. Dlatego też kontaktuję się tą drogą, bo mailowo nie rozwiązano mojego problemu. Zamówić rozmowy też się nie da, jak pisałem wyżej. 

oznacz moderatorów
w_kiwi

@VinciShop Problem polega na tym, że Twój kraj rezydencji to Niemcy. Nie dopuszczamy na Allegro Business ofert z fakturą bez Vat z innego kraju niż Polska. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów