Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam czy są jakieś inne sposoby na skontaktowanie się z allegro? 5 grudnia moje konto na allegro lokalnie zostało zawieszone , i od kilkunastu dni dzwonię oraz pisze maile do allegro w sprawie rozwiązania tej sytuacji. 9 grudnia zrobiłem wszystko co pan Jarosław mi kazał zrobić i do tego czasu jest brak kontaktu. przez rozmowę telefoniczną nic się nie dowiedziałem a na maila nikt nie che odpisać. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc i jakieś porady
@borned_deadd Cześć. 🙂 Sprawę blokady konta wyjaśnisz wyłącznie mejlowo. Zostałeś poproszony o skontaktowanie się z nami z poziomu kont powiązanych. Nie widzę takich zgłoszeń. Jeśli kontaktowałeś się z nami z poziomu kont powiązanych, to prośba o przesłanie numeru korespondencji lub ponowienie wiadomości.
Zwróć również uwagę na to, że jeśli pojawi się komunikat od czatbota, Alliny, to musisz wybrać opcję wysyłki tej wiadomości do doradcy.
witam, problem taki że wysyłałem maila przez allegro kontakt z drugiego konta przez które moje główne konto dostało zawieszenie
email konta to [edytowano]
mój główny e-mail [edytowano]
napiszę wiadomość przez allegro kontakt ponownie jeśli jest szansa że wiadomość mogła nie dotrzeć.
ponownie napisałem z konta [edytowano] byłbym wdzięczny jeśli dało by mi się pomóc jeszcze dziś i odblokować mi możliwość sprzedaży na allegro lokalnie. pozdrawiam @ko_alka
Moderacja Ci w tym nie pomoże, tylko dział bezpieczeństwa może odblokować.
to wiem , ale jest szansa że mogli by ich poinformować oraz moja sprawa została by szybciej rozwiązana
@borned_deadd Przykro mi, ale nie jesteśmy tutaj w stanie pomóc. Muszę Cię prosić o cierpliwość i oczekiwanie na odpowiedź drogą mailową.