anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kontakt z allegro

borned_deadd
#7 Wielbiciel#

witam czy są jakieś inne sposoby na skontaktowanie się z allegro?  5 grudnia moje konto na allegro lokalnie zostało zawieszone , i od kilkunastu dni dzwonię oraz pisze maile do allegro w sprawie rozwiązania tej sytuacji. 9  grudnia zrobiłem wszystko co pan Jarosław mi kazał zrobić i do tego  czasu jest brak kontaktu. przez rozmowę telefoniczną nic się nie dowiedziałem a na maila nikt nie che odpisać. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc i jakieś porady

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@borned_deadd Cześć. 🙂 Sprawę blokady konta wyjaśnisz wyłącznie mejlowo. Zostałeś poproszony o skontaktowanie się z nami z poziomu kont powiązanych. Nie widzę takich zgłoszeń. Jeśli kontaktowałeś się z nami z poziomu kont powiązanych, to prośba o przesłanie numeru korespondencji lub ponowienie wiadomości. 

Zwróć również uwagę na to, że jeśli pojawi się komunikat od czatbota, Alliny, to musisz wybrać opcję wysyłki tej wiadomości do doradcy. 

oznacz moderatorów

borned_deadd
#7 Wielbiciel#

witam, problem taki że wysyłałem maila przez allegro kontakt z drugiego konta przez które moje główne konto dostało zawieszenie
email konta to [edytowano]
mój główny e-mail [edytowano] 
napiszę wiadomość przez allegro kontakt ponownie jeśli jest szansa że wiadomość mogła nie dotrzeć.

oznacz moderatorów

borned_deadd
#7 Wielbiciel#

ponownie napisałem z konta [edytowano] byłbym wdzięczny jeśli dało by mi się pomóc jeszcze dziś i odblokować mi możliwość sprzedaży na allegro lokalnie. pozdrawiam @ko_alka

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Moderacja Ci w tym nie pomoże, tylko dział bezpieczeństwa może odblokować.

oznacz moderatorów

borned_deadd
#7 Wielbiciel#

to wiem , ale jest szansa że mogli by ich poinformować oraz moja sprawa została by szybciej rozwiązana

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@borned_deadd Przykro mi, ale nie jesteśmy tutaj w stanie pomóc. Muszę Cię prosić o cierpliwość i oczekiwanie na odpowiedź drogą mailową. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów