anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

korzystanie z Merchant Finance

MAMY ROZWIĄZANIE!
firma_aser
#7 Wielbiciel#

Witam . Mam konto na allegro od 8 lat , chciałbym skorzystać z usługi Merchant Finance .Po próbie skorzystania wyświetla się że muszę zweryfikować konto . Mam je zweryfikowane od 8 lat . Czy ktoś miał taki problem ??

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Na allegro są co jakiś czas wymagane weryfikacje i w tym przypadku pewnie bez tego nic nie zdziałasz. Musisz je zweryfikować według wskazówek .

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@firma_aser obecnie masz otwarty wniosek dotyczący weryfikacji danych bankowych dla numeru konta 3011xxx1024. Po zakończeniu weryfikacji rachunku złóż wniosek do Merchant Finance. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
firma_aser
#7 Wielbiciel#

Witam 

Mam 100 % weryfikacji i nadal nie mogę wniosku wypełnić . Co jeszcze  mam zrobić 🙂

pozdrawiam

oznacz moderatorów
firma_aser
#7 Wielbiciel#

🙂

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @firma_aser. Jaki dokładnie problem pojawia się przy wypełnianiu wniosku? Nie widzisz go w ogóle na stronie, czy wyskakuje jakiś błąd? Możesz podesłać zrzut ekranu?  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
firma_aser
#7 Wielbiciel#

witam 

Udało mi się zgłosić . Czy teraz otrzymam jakiś wniosek do wypełnienia czy tylko decyzja ma przyjść ? ile się czeka na taką decyzje ?

Pozdrawiam Robert

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@firma_aser W tym artykule znajdzesz instrukcję krok po kroku jak aktywować pożyczkę w Allegro Marchant Finsnce.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów