Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@robal1970 a masz zakup w mój zakup
mam nadzieję, że nie kupowałeś z podeslanego linku z płatnością blik?
tak mam tylko pisze ze nie opłacone ale ja zapłaciłem mam potwierdzenie
To dej wysłać człowoekowi ma 7 dni by nadać ci paczkę.
nie mam blika normalnie przelewem
@robal1970 normalnym przelewem czyli szybkim z listy allegro bo chyba nie tradycyjnym?
O której godz był ten zakup?
Szybkie przelewy księgują się przeważnie w kilka minut ale czasami płatność się nie udaje i należy opłacić ponownie. Nieudane wpłaty wracają w przeciągu kilku dni roboczych.
No to jak kupiłeś dziś to kupujący ma 7 dni na wysyłkę to o co chodzi
Dwa- nie kupiłeś na allegro zapewne
Od kogo zakup?https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
allegro lokalne moze przez to ze kupiłem to 31.12 to tak sie zadziało poczekam do piatku i zobaczymy
@robal1970 Nadal nie rozumiemy, na czym polega Twój problem. Skoro kupiłeś, to chyba normalnie, że została pobrana opłata. Chyba nie oczekujesz, że ktoś w Sylwestra wyśle, tym bardziej, że większość firm kurierskich i tak nie odbierało wczoraj paczek.
Upewnij się tylko, czy na pewno kupiłeś przez Allegro, ten zakup musi być tu:
problem jest taki zapłaciłem zabrało mi z kata pieniadze a w kupionych na allegro lokalne pisze ze zakup nie jest opłacony o to chodzi ze nie bede zas płacił jak jusz zapłaciłem
@robal1970 Najważniejsze, że ten zakup istnieje na Allegro, resztę da się wyjaśnić. Ale nie dziś, bo jest święto. A wczoraj po 14.00 czy po 16.00 banki już nie realizowały przelewów, więc mogli pobrać do Ciebie, ale już nie puścili dalej
wiem bład zrobiłem ze klikłem kup teraz wczoraj mogłem poczekac do czwartku moze bedzie dobrze ale 266zł to jest troszke kasy i nie bede drugi raz płacił jak mam zapłacone zeby była mniejsza kwota to bym zaryzykował
@robal1970 podeślij przez formularz potwierdzenie płatności z opisem sytuacji. Zobaczysz czy zaksięguje się czy będzie konieczność ponownego opłacenia
podesłałem im wczoraj
Spokojnie, nawet jak zapłacisz 2x za tą samą transakcję to jedna wróciłaby do Ciebie.
zobaczymy jak to wyjdzie bo banki wczoraj robiły przelewy tylko do godz. 9.30 a ja to kupiłem o 19.00
@robal1970 To znaczy, że informacja jest prawdziwa.
Zakup nie został jeszcze opłacony, bo pieniądze ze zwykłych przelewów międzybankowych pomiędzy sesjami zawieszone są w próżni. Taki paradoks na miarę 21. wieku i czasów lotów kosmicznych.