anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

kupiłem dzis na allegro lokalne czesc do auta i zabrało mi pieniadze z konta i co teraz

MAMY ROZWIĄZANIE!
robal1970
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
Client:44052296
#21 Demiurg#

@robal1970 a masz zakup w mój zakup

mam nadzieję, że nie kupowałeś z podeslanego linku z płatnością blik?

oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

tak mam tylko pisze ze nie opłacone ale ja zapłaciłem mam potwierdzenie

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

To dej wysłać człowoekowi ma 7 dni by nadać ci paczkę.

oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

nie mam blika normalnie przelewem

oznacz moderatorów
#21 Demiurg#

@robal1970 normalnym przelewem czyli szybkim z listy allegro bo chyba nie tradycyjnym?

O której godz był ten zakup?

Szybkie przelewy księgują się przeważnie w kilka minut ale czasami płatność się nie udaje i należy opłacić ponownie. Nieudane wpłaty wracają w przeciągu kilku dni roboczych.

oznacz moderatorów
Monika__L
#17 Koryfeusz#

No to jak kupiłeś dziś to kupujący ma 7 dni na wysyłkę to o co chodzi

Dwa- nie kupiłeś na allegro zapewne 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

allegro lokalne moze przez to ze kupiłem to 31.12 to tak sie zadziało poczekam do piatku i zobaczymy 

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@robal1970 Nadal nie rozumiemy, na czym polega Twój problem. Skoro kupiłeś, to chyba normalnie, że została pobrana opłata. Chyba nie oczekujesz, że ktoś  w Sylwestra wyśle, tym bardziej, że większość firm kurierskich i tak nie odbierało wczoraj paczek.

Upewnij się tylko, czy na pewno kupiłeś przez Allegro, ten zakup musi być tu:

https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione

oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

problem jest taki zapłaciłem zabrało mi z kata pieniadze a w kupionych na allegro lokalne pisze ze zakup nie jest opłacony o to chodzi ze nie bede zas płacił jak jusz zapłaciłem

oznacz moderatorów
TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@robal1970 Najważniejsze, że ten zakup istnieje na Allegro, resztę da się wyjaśnić. Ale nie dziś, bo jest święto. A wczoraj po 14.00 czy po 16.00 banki już nie realizowały przelewów, więc mogli pobrać do Ciebie, ale już nie puścili dalej

oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

wiem bład zrobiłem ze klikłem kup teraz wczoraj mogłem poczekac do czwartku moze bedzie dobrze ale 266zł to jest troszke kasy i nie bede drugi raz płacił jak mam zapłacone zeby była mniejsza kwota to bym zaryzykował

oznacz moderatorów
#21 Demiurg#

@robal1970 podeślij przez formularz potwierdzenie płatności z opisem sytuacji. Zobaczysz czy zaksięguje się czy będzie konieczność ponownego opłacenia 

oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

podesłałem im wczoraj

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Spokojnie, nawet jak zapłacisz 2x za tą samą transakcję to jedna wróciłaby do Ciebie.

oznacz moderatorów
robal1970
#7 Wielbiciel#

zobaczymy jak to wyjdzie bo banki wczoraj robiły przelewy tylko do godz. 9.30 a ja to kupiłem o 19.00

oznacz moderatorów
fox_paws
#14 Krzewiciel#

@robal1970 To znaczy, że informacja jest prawdziwa.
Zakup nie został jeszcze opłacony, bo pieniądze ze zwykłych przelewów międzybankowych pomiędzy sesjami zawieszone są w próżni. Taki paradoks na miarę 21. wieku i czasów lotów kosmicznych.

oznacz moderatorów