Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam kupujący nie zapłacił nie odzywa sie złożyłem wniosek ale nic sie nie dzieje, jesli zapytacie go czy zapłacił a faktycznie tego nie zrobił i skłamie jakie macie narzedzia zeby to sprawdzic???
@rolsky1 allegro może go poprosić o potwierdzenie tej płatności, jeśli nie zapłacił, to przecież nie ma takiego potwierdzenia 🙂
@rolsky1 Ile minęło czasu od zakupu? Możesz już wystąpić o zwrot prowizji? Ty jako Sprzedający NIE możesz rozpocząć dyskusji. Napisz sms - może nie jest przed komputerem.
jak narazie ja mam 5 osób, którzy nie dali znać po wylicytowaniu przedmiotu, jeden wrócił po 2 miesiącach, by zapytać czy można wysłać, mając gdzieś, to że już licytował i wpadł na CL 😕
@konto zamknięte zasadniczo ja mam takie osoby prawie non stop. Miesięcznie jest takich delikwentów ok 10-15 sztuk. Zero kontaktu i tyle. Już się do tego przyzwyczaiłem, zwrot prowizji i po sprawie.
ale ja mam typola co z zemsty za negata kupił u mnie 2 przedm ioty prowizja ok. 20 pln mi zajumali i nie chcą zwrocic bo on powiedział ze zapłacił na stroni widnieje zapis ze rozpoczą procedure i nic sie nie dzieje wiem ze nie zapłaci bo zrobił sobie jaja nie popuszcze allegro zamiast go poprosic o dowod wpłaty to nawet im sie nie chciało
było go wrzucić na CL po wystawieniu negatywa 😉
napisałem smsa nie odpowiada moze wstydzi sie odpowiedziec 😉
@rolsky1, takich to ja wszystkich miałem, żaden nie odpisał, nawet przepraszam, ani rezygnuję, zero kultury. A ja dzwonił nie będę 😕