Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący dokonał zakupu w aukcji z czasem dostawy 7 dni, po 4 godzinach wystawił negatywa bo nie otrzymał towaru, co z tym zrobić ?
@BimmerTEC ja już nie raz i nie dwa twierdziłem poza allegro mama allegro kupujacych nie chroni... najpierw wezwanie przedsądowe potem sprawa o pomowienie firmy w necie, a na końcu z wyrokiem przeciw kupujacemu do allegro sprawa o straty finansowe za pozwolenie na publikację oszczerstw z materialem dowodowym m.in z forum a tak na przyszłość to dywersyfikacja źródeł przychodu a nie skupianie się na allegro bo cię upupią taką akcja i firmę zwiniesz
@gdvorek mi się nic nie wydaje skoro 2 lata nie potrafiliście skorelować konta głównego z tworzonymi fejkowymi kontami poziom 1 i pozwalaliście na publikacje oszczerstw, danych osobowych, pomowień, wyzwisk a jedyne co potrafiliście to wyczyścić wątek i zbanować konto fejkowe by sytuacja powtarzała się kilka razy w miesiącu. Ja do tej pory mam kilka zgłoszeń do was nierozwiązanych z maila gdzie nie potrafiliście ustalić wycieku danych osobowych z waszego portalu gdzie stalker miał informacje co do treści zgłoszenia mailem do allegro i odpowiedzi na nie i się chwalił na forum że mu skoczyć możecie. Więc jedyne o czym decyduje moderacja to gdzie pozamiatać cenzurą. Wy nawet nie macie spójnych wersji od waszej góry bo potraficie na identyczną sytuacje dwie rożne odpowiedzi udzielić np odnośnie tego kto ma składać reklamacje za uszkodzenie paczki w smart. Zapytaj się kiwi albo la nika jakie sie tu wyprawiały chamówy ja mam ponad 300 screenshotów z działalności tego osobnika a teraz odkąd skasowaliście Lwa jest w miarę cicho choć czasem się pojawia i poznaję go instant. Zresztą sam lew z msniezek mial kontakty pt kiedy dostanie na forum uprawnienia i miał to obiecane czyli byłem pomawiany 2 lata za waszym cichym przyzwoleniem z akcja miotła
@az1rael właśnie stwierdzam, że serwis usunął tutaj kilka niewygodnych dla siebie wątków z moimi wpisami, gdzie podawałem autentyczne działania serwisu niezgodne z ich regulaminem lub dotyczyło to składanych przez mnie reklamacji
Oczywiście serwis twierdził, że takie działania są okej ale wątki zniknęły bo przecież my tak nie robimy, to jest niemożliwe i itp.