anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący wystawił negatywa przed wysyłką

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca
Spoiler

Kupujący dokonał zakupu w aukcji z czasem dostawy 7 dni, po 4 godzinach  wystawił negatywa bo nie otrzymał towaru, co z tym zrobić ? 

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek Panie Czerwona Czapeczka - to komentarz : "Brak otrzymania kodu, sprzedający się nie odzywa mam nadzieję że allegro zwróci pieniądze", a to czas wysyłki : do 7 dni. Do dzieła !

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@BimmerTEC podaj proszę numer zamówienia, sprawdzę to.

@pinsplash czapeczka czapeczką - gorzej, że z uszczypliwościami idzie Ci dużo słabiej.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca

8f4bfd40-83d5-11f0-83fb-ff3939f0cd3f

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@BimmerTEC dziękuję. Zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca

Dzięki, właśnie otrzymałem meila że straciłem status super sprzedawcy…

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

@BimmerTEC, rozumiem, że to dla Ciebie ważna sprawa - już wyjaśniamy kwestię negatywa. Proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@BimmerTEC, przykro mi, nie możemy usunąć tego komentarza. 
Klient jako powód zaznaczył nieuprzejmą obsługę i brak odpowiedzi na wiadomości - nie możemy tego w żaden sposób zweryfikować. Ponadto, był to towar z wysyłką drogą mailową. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca

Serio?! Kpiny jakieś 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

@MiMary 
no to co z tego, że dostawa drogą mailową? 7 dni na wysyłkę to 7 dni, bez względu na sposób wysyłki (dostawy).

oznacz moderatorów

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca

Jaja sobie robicie ? Naprawdę można kupić i wystawić odrazu negatywa ? Nie mam jak się bronić ? 

oznacz moderatorów

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca

To tyle, nie zrobicie z tym nic ? 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@BimmerTEC ciekawe ile było czasu na odpowiedź ze 2 minuty? i już negatyw bo nieuprzejmy cham nie odpisał...

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek Panie Czerwona Czapeczka, tak prosto z mostu ( pomoze ci @MiMary ) : Ile czasu podał sprzedawca na wysyłkę (czas ten zaakceptował kupujący dokonując zakupu) a po jakim czasie wystawił komentarz. Bo chyba nie twierdzicie że czas wysyłki Sprzedający dopisał PO zakupie? Prawda? 🤔

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@pinsplash prosiłem Cię już wcześniej. Dlatego przypominam, że na forum obowiązują zasady kultury wypowiedzi. Zwroty takie jak "czerwona czapeczka" są nieakceptowalne.

Kolejne tego typu wpisy mogą skutkować czasowym ograniczeniem dostępu do forum.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek nie wydaje mi się by zwrot czerwona czapeczka łamal regulamin zwłaszcza po tym co się tu działo przez dwa lata zanim się pojawiłeś. I co ustalo tylko dlatego że w końcu wywaliliście stalkerowi główne konto demiurga.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@az1rael oczywiście może Ci się wydawać 😉 Natomiast to moderatorzy decydują, co jest zgodne z zasadami kultury wypowiedzi na forum.

Takie zwroty osobiste nic do dyskusji nie wnoszą, więc odpuśćmy proszę i trzymajmy się tematu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

BimmerTEC
#9 Pomysłodawca

Chłopaki wy sobie słodzicie a ja zawijam interes z allegro, utraciłem status super sprzedawcy, negatywa allegro nie usunie bo pan nie potrafi doczytać warunków oferty…nie będę walczył z patologicznym regulaminem allegro.  

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@BimmerTEC rozumiem Ciebie. Natomiast Allegro nie może usuwać komentarzy na zasadzie "kto ma rację", bo nie jesteśmy sądem.

Komentarz czy opinię możemy usunąć tylko wtedy, gdy narusza nasz regulamin. W innych przypadkach pozostaje skierować sprawę na droge sądową.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów