Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier allegro one nie podjeżdża po paczki mimo zamówionego podjazdu. Nr paczek A000ATNB04, A000BHZM75, A000BHZQM4. Paczki mają zamówione podjazdy od tygodnia.
@_dyzurna_ Sprawdzimy co się dzieje. Prosimy o cierpliwość.
@Allegro_One jako sprzedawcy mamy dużo cierpliwości, a co z klientem, statystykami ( wiem że można wykluczyć ) tylko Wy myślicie że nie mamy co robić tylko śledzić, pilnować i użerać się z kupującymi czekającymi na paczki ? od lat mam swoich sprawdzonych przewoźników i żadnego problemu z paczkami, żadnego zapytania ostatnie jakie miałem problemy kilka lat temu i dyskusję dotyczyła UPS 😞
@_dyzurna_ Udało nam się ustalić, że podjazd po paczki A000BHZM75, A000BHZQM4 został zamówiony dopiero dzisiaj. Sprawę trzeciej paczki będziemy wyjaśniać.
@Allegro_One A000BGDL24 ponad dobę siedzi w automacie .... baaaardzo mi się to nie podoba .
@mdrogeria jak mawia @Allegro_One Prosimy o cierpliwość 😄 😄
@kostas11 jedno mnie cieszy 😁 ,elegancko wydłuża mi się prezentowany czas dostarczenia dla ONE @Allegro_One @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tak trzymać .
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Allegro_One wieczór , słonko zaszło i nic , dalej w maszynie , brawo Wy , brawo ONE .
@mdrogeria cierpliwości Ci brak, zimno jest maszyna zamarzła, z czasem wyruszy w drogę 😄
@kostas11 wynik rewelacyny , co druga nadana przezemnie paczka ONE paczka ma opóźnienie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Allegro_One czy ktoś tu żyje ???!@!!
@mdrogeria dlatego nie mam zamiaru tego udostępniać 😞
@kostas11 nie miałem wyjścia , ale wprowadzam stopniowo w miarę wygaszania smarta w ofertach ,
@mdrogeria Już zajmujemy się Twoim zgłoszeniem. Przepraszamy za tę sytuację.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ruszyła , a teraz wypadałoby usunąć transakcję z systemu jakości
@mdrogeria dzięki za informację! W sprawie wykluczenia zamówienia już działam.
@la_nika Złotko ... odpowiedź bedzie taka sama jaką zwykle otrzymuję cyt,, ma Pan zbyt wysoką jakość i ta transakcja .......czary mary ,, czyli przekładając na języko pospolity --trzeba ją za wszelką cenę obniżyć --
To samo - przesyłka DHL 27304765958 nadana przez WzA już ponad dobę siedzi w automacie .... normalnie ręce opadają
@mdrogeria zamówienie zostało wykluczone z jakości, jutro nie będzie się już wliczać 🙂
@la_nika usuwasz negatywy , z wykluczanien też Ci dobrze idzie , zastanawiam się .....hmmmm 😁
WIELKIE DZIĘKI
@mdrogeria dzięki za kwiatki! 😊
Od razu sprostuję, żeby nie było nieporozumień, że komentarz usuwam, ale na prośbę osoby, która go wystawiła, więc wszystko zgodnie z procedurą 🙂
@la_nika a co z negatywem jak dostanie bez opisu ?