anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier Allegro

Vitko54
#7 Wielbiciel#

Dlaczego mimo tego że cały czas jestem w domu bo przecież czekam na kuriera, dostaję info że przesyłki nie dostarczono bo nie było mnie w domu i że zostawiono awizo. Byłem w domu a żadnego awizo nie ma !
Nie wiem kiedy kutrier zechce pofatygować się do mnie ponownie ale raczej nie będę go cały tydzień wypatrywał tym bardziej że ma mój numer telefonu. Sprawa dotyczy przesyłki Allegro A0023T67X0
Informuję jednocześnie że to był mój ostatni zakup z dostawą przez kuriera Allegro !

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

No bo to "jakość Allegro". Nie miał czasu, nie chciało mu się po schodach wejść, dziewczyna w aucie czekała- wybierz sobie odpowiedź. Obecnie pewność dostawy jest tylko jak zapłacisz i sam wybierzesz kuriera...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Vitko54
#7 Wielbiciel#

Schodów akureat u mnie nie ma. Dziewczyna ciut go usprawiedliwia 😉
Najbardziej przekonuje mnie "Nie chciało mu się"

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@AnnaG-Antyki z wysyłkami Allegro, to jest jakoś, a nie jakość, coś Ci się literka "Ć"  przypadkiem kliknęła😁

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Vitko54 zweryfikuję losy Twojej przesyłki. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Vitko54 bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji. Nasz dział logistyczny skontaktuje się z oddziałem w tej sprawie. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Vitko54
#7 Wielbiciel#

Dzięki za zainteresowanie, przynajmniej ktoś u Was żyje 😉
Kontakt z działem nic nie pomoże, jutro mnie naprawdę w domu pewnie nie będzie, w każdym razie do południa.

oznacz moderatorów