Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier DHL nie odebrał przesyłek w dniu 8.05.2025 r. mimo zgłoszonego odbioru.
Proszę o wykluczenie następujących przesyłek z jakości sprzedaży:
AD00GV9HZ9
AD00GVQMU9
Proponuje skontaktować się z allegro bezpośrednio przez formularz https://allegro.pl/pomoc/kontakt?srsltid=AfmBOoqJSYvSgRii6LhyTfwshVqmUfg2u7fLVAj8FxDPxZL4BDElp-in
Bezpośrednio trwa ze 24h dłużej... Przynajmniej tak wychodzi. Moderator przekazuje w miarę szybko do odpowiedniego działu. Support do tego samego działu przekazuje nieraz z dobę...
Cześć @johhn8, zgłosiłem Twoją prośbę wykluczenia przesyłek z jakości sprzedaży 🙂
U mnie też nie odebrał
(AD) (DHL BOX 24/7 4592895)
wrzuciłem dzisiaj do paczkomatu 5 km drogi 😞
No to ja też chyba zacznę zgłaszać takie przesyłki.
Dotyczy głównie przesyłek Allegro DPD.
W piątek (02.05.2025) - DPD nie odebrało przesyłek, zrobili sobie wolne?
A raczej inna sprawa - tak samo jest w poniedziałki - DPD jeździ przed 9:00 i potem nie chce już mu się wracać.
@instbud zgłosiłam zamówienie do wykluczenia.
@instbud otrzymałam informację, że zamówienie: acc9e7e1-2bdf-11f0-9cc5-858f481a48e6 ma deklaracje wysyłki na dziś i podjazd kuriera również zamówiony na 9.05.2025. Jeśli zamówienie wyruszy w drogę zgodnie z deklaracją, to pozytywnie zaliczymy je do jego statystyk, dlatego nie zostało wykluczone.
Dziękuję
Witam proszę równiez o wykluczenie ocen za wysyłke termin wysylki do wczoraj 8 maj kurier odebrał w dniu dzisiejszym 9maj nr zamowienia: c4302d50-2bfc-11f0-8809-d76478fef372
@Calzamia zweryfikuję możliwość wykluczenia tego zamówienia.
@Calzamia przesyłka została umieszczona przed godziną graniczną, jednak deklarowany termin wysyłki mija dopiero dziś (9.05.2025). W systemie widać, że przesyłka wyruszyła już w drogę, dlatego pozytywnie zaliczymy Ci to zamówienie w statystykach Jakości Sprzedaży.
Byla informacja na allegro ze czas wysylki jest do 8.05 do 23.55,wiec proszę nie pisac bzdur.Towar zostal kupiony o 13.10 a o 13.47 byl juz w paczkomacie.jezeli na allegro jest informacja ze wysylka w danym dniu do 23.55 to pozniej obnizacie oceny za nieterminową wysylkę.Z allegro one /w tym przypadku dpd/zawsze są takie problemy.Proszę o wykluczenie tej przesylki z ocen.
@Calzamia nie obniżymy, bo tak jak napisała Basia paczka jest w drodze i wszystko jest w porządku.
Nie jest w porzadku bo czas nadania byl do 8.05.do godz.23.55 Paczka zostala nadana o 13.47 8.05 a odebrana przez kuriera dopiero dzisiaj o 10.25.Chodzi o przesylkę nr A00222DOL7.Proszę czytac ze zrozumieniem i odpowiadac prawdę.
Basia nie jest wyrocznią,skoro nie potrafi czytac ze zrozumieniem i chce zakonczyc temat bez rozpoznania,byle stan dla allegro by się zgadzal a sprzedajacy to pikus ....wklepiemy mu wszystko.To metoda ...ocena sprzedajacych gdy winni są dostawcy.Dla sprzedajacych trzeba bata....i to jest zasada allegro.
Ok.Skoro _HolaOla_i RaBarbar_ka Basia wyrocznia nie widzi problemu to skontaktuje się z allegro inną droga .Moze wtedy zrozumieją problem.
@Calzamia jeśli Basia i Ola Ci nie pomogły, to życzę powodzenia na nowej drodze kontaktu😉, bo pewnie pomylił Ci się czas deklarowany z sugerowanym
Czas wysylki zaznaczony na allegro, deklarowany?....sugerowany....a co to? Panie Korfeusz bo juz widze ze trzecia osoba zajmuje sie tą sprawą ...bez efetu...byle razem .No .....Basia i Ola są teraz wyroczniami...Brawo korfeusz -Jestes trzeci,a mnie to cieszy .....bo juz mam trojkę go zgloszenia do Fededracji Konsumentow.
@Calzamia jeśli nie widzisz różnicy między deklarowanym, a przewidywanym, to proponuję zacząć od nauki języka Polskiego, następnie, przeczytanie regulaminu, a później zająć się handlem