Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc w wyjaśnieniu co dzieje się z przesyłką A0012BOEI4.
Jest to przesyłka do firmy (po odstąpieniu od umowy zakupu) z której kurier ONE każdego dnia odbiera przesyłki....
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@eva_jt dzisiaj przesyłka została ponownie przekazana do doręczenia. Z wcześniejszych statusów wynika, że przesyłka nie została dostarczona, ponieważ placówka firmy była zamknięta.
Najprawdopodobniej kurier przyjechał poza godzinami pracy.
To ja powtórzę: z tego adresu CODZIENNIE kurier One odbiera przesyłki. Poważnie? mam uwierzyć, że przyjechał specjalnie, dodatkowo o 23:04 aby awizować przesyłkę?
Podobno zostawił 4 awiza, tylko kwitka nie ma nawet jednego....
@eva_jt tak, na to wskazują statusy przesyłki. Poprosiłam odpowiedni zespół o sprawdzenie, dlaczego tak się dzieje, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@eva_jt wracam z odpowiedzią. Cieszę się, że przesyłka już do Ciebie dotarła, natomiast wcześniejsze problemy wynikały z błędu kuriera, był u Was albo za wcześnie, albo za późno.
Jeśli chodzi o awiza to w przypadku Allegro One nie są one papierowe, dlatego nie zostawił kwitka, przychodzą smsem.
To ja pozwolę sobie sprostować:
1. Wasza usługa SMSowego powiadomienia NIE DZIAŁA - nie przyszedł nawet jeden (a numer w Waszym systemie jest poprawny)
2. Kurier nie był za wcześnie lub za późno a statusy Waszych przesyłek uzupełniane są od czapy przez kuriera bo coś musi podać przy oddawania przesyłki do magazynu.
3. Przesyłka została dostarczona przez kuriera, który jest u nas codziennie i odbiera przesyłki. Rozmowa z kurierem ALLEGRO ONE wyjaśniła wszystko:
@eva_jt ok, dziękuję za informacje! Poprosiłam o interwencję u tego kuriera, nie tak to powinno wyglądać.