Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak pobrać prawidłowo zestawienie do faktury, oraz czy komuś zdarzyło się żeby allegro wystawiło źle fakturę? Poprzednia faktura została opłacona więc nie jestem pewny czy saldo nie powinno być niższe. Jeśli ktoś potrafi coś podpowiedzieć byłbym wdzięczny bo na kontakt allegro niestety nie można liczyć.
@SERVICESB W tej zakładce zaznaczasz interesujący Cię okres. Następnie wybierasz "Wygeneruj zestawienie".
Witam, czy ktoś zauważył drastycznie podwyższony rachunek za usługi Allegro ?? Sprzedaję od kilku lat i nigdy - nawet pod koniec roku w okresie zwiększonej sprzedaży, nie miałam tak wysokiego rachunku ! Z kim można to zweryfikowac ? Allegro pobiera sobie opłaty i jakas chyba samowolka zaczęła panować. Czy nam się w ogóle jeszcze opłaca coś tutaj sprzedawać ?? Bo w tej chwili czuję się jak niewolnik Allegro.
@luna_optic Czy możesz wskazać przykłady opłat, o które chodzi?
@luna_optic U nas także fv za kwiecień jest wyższa niż przy porównywalnej sprzedaży wcześniej. jednocześnie mając niektóre produkty które uzupełniamy raz w tygodniu to zauważylismy wzrost cen na allegro podczas gdy ceny zakupu zostały te same. Ergo kolejne wzrosty kosztów które niestety będzie ponosił konsument