anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Licytacje dla zabawy - prośba o sprawdzenie użytkowników

komis-bell
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Czy mogę prosić o sprawdzenie dwóch ostatnich licytujących dla zamówienia

755b7d80-3d21-11ef-9890-791067c0d414

komisbell_0-1720442717343.png

Przedostatnia oferta na kwotę 464 zł została złożona dziś kilkanaście minut przed końcem aukcji i kilkukrotnie przewyższa wartość towaru po czym zostaje przebita przez innego użytkownika na kwotę 469 zł.

Przed chwilą otrzymałem wiadomość od zwycięzcy tej licytacji o treści "fajne bot klika do 450"

Proszę również o sprawdzenie zwycięzcy licytacji dla zamówienia

b92a5b60-3981-11ef-9513-e3154d10758d

Najwyższa oferta została złożona 28.06 i wtedy też było ostatnie logowanie użytkownika a licytacja zakończyła się w dniu 03.07 i oczywiście brak jakiegokolwiek kontaktu a tą licytację wystawiłem już po raz drugi...
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@komis-bell W pierwszym przypadku licytacja zakończyła się dzisiaj, więc czas na zapłatę jeszcze nie minął. Jeśli będzie problem z finalizacją tej transakcji, zweryfikujemy konto klienta.

Konto zwycięzcy drugiej licytacji przezkazałam do weryfikacji. Jeśli wykaże ona nieprawidłowości, podejmiemy odpowiedznie działania.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@nat_not Oczywiście, że będzie problem bo kwota na jakiej zakończyła się licytacja szacując na szybko około siedmiokrotnie przewyższa wartość przedmiotu licytacji...

Właśnie przez takie akcje przez długi czas nie wystawiałem żadnych licytacji bo miałem po prostu dość marnowania czasu. Pomyślałem sobie ostatnio, że dam szansę i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co wyszło z trzech ostatnich licytacji:

1 - pierwszą licytację kupujący anulował kilka godzin po zakupie (nie ma problemu, to jego prawo i przynajmniej anulował abym mógł wystawić ponownie)

2 - po wystawieniu ponownie pierwszej licytacji kompletny brak kontaktu ze zwycięzcą

3 - dzisiejsza licytacja przebita w ostatnich minutach na kwoty kilkukrotnie wyższe od wartości towaru i potem jeszcze wiadomość od zwycięzcy licytacji "fajne bot klika do 450"

Teraz mam jeszcze pytanie - jeśli kupujący nie wybierze metody płatności to po jakim czasie zamówienie anuluje się automatycznie?
Ostatnio były zmiany i jest odpowiednio 7 i 14 dni dla przelewu szybkiego i tradycyjnego ale co w przypadku braku wyboru metody płatności?

oznacz moderatorów