Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co się dzieje? Od 2 dni na wszystkich aukcjach liczba wyświetleń się zatrzymała. Działa liczba obserwujących , która się zmienia. Sprzedaję przedmioty , a liczba odwiedzin strony się nie zmienia. Awaria?
Brak odwiedzin?
No jak brak odwiedzin , jak napisałem, że sprzedaję na bieżąco. Np. wystawiłem przedmioty. Sprzedałem 2 szt. a liczba odwiedzin strony zero.
@ESCEL1, zgłoś problem do Pomocy, mam to samo, już zgłosiłam, podobno sprawa przekazana do działu technicznego, ale jak będzie więcej zgłoszeń, to może coś ruszy. 🙂
@konto zamknięte Tu są same problemy. Życie bez problemów byłoby nudne....???
@ESCEL1 Było już kilka wątków na ten temat, więc przed założeniem kolejnego wystarczyło skorzystać z wyszukiwarki.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
najzabawniejsze jest podejrzewam ze to że na infolinii / czacie udają greka:
sprawdzę zobaczymy przekażemy do odpowiedniego zespołu
Co z tego że było kilka wątków, jeśli najwidoczniej ta funkcja została celowo zablokowana? Działało na starym allegro latami, teraz wszystko jest ograniczane celowo, więc korzystanie z wyszukiwarki nic nie pomoże 😞
@Ami_6502 To z tego, że w tych kilku wątkach jest wyraźna informacja o tym, że to awaria.
I owszem, korzystanie z wyszukiwarki pomoże, bo nie będzie 250 tys. tematów o tym samym i inni mający ten problem łatwiej dotrą do jakiejś rzeczowej informacji.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Chyba jakaś awaria, bo u nas jest tak samo.
zgłaszajcie do Pomocy
Cześć.
Mam pytanie odnośnie rubryki pokazującej wyświetlenia danej aukcji w ciągu ostatnich 30 dni.
Jak często te dane się "odświeżają"?
Mam taką sytuację, że moje nowo wystawione aukcje obserwuje "X" osób, natomiast wyświetlenia aukcji w ciągu ostatnich 30 dni, pokazuje jako ZERO. To niemożliwe, bo te aukcje wiszą na allegro ok 14 dni.
Poza tym 'zamroziło' mi ilość odwiedzin każdej z aukcji, od ponad tygodnia dane się nie zmieniają, co nigdy wcześniej nie miało miejsca i jest zwyczajnie niemożliwe.
Nie ukrywam, że utrudnia mi to pracę, gdyż nie mam rzeczywistego podglądu w to, które aukcje cieszą się popularnością a które wręcz przeciwnie.
@Pracownia_Aurora, temat był już poruszany wcześniej. Prawdopodobnie coś się popsuło. Zgłoś do Pomocy. 🙂
Dziękuję za wszystkie informacje, nasz zespół techniczny analizuje już problem i pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji.
Niedziela więc ...spacerek się przyda albo grill....
To samo u mnie, licznik wyświetleń zero od kilku dni, sprzedać cos teraz tez dramat. Co sie dzieje z tym Allegro ?
To że się nie zwiększa to jeszcze nic u mnie się zmniejsza.
@mamuskaaa to normalne, widoczna jest liczba przedmiotów sprzedanych w ostatnich 30 dniach. Jeżeli Ci się zmniejsza, to znaczy że nie było sprzedaży, albo była mniejsza niż 30 dni temu. 🙂
Kolejne awarie, a prowizje i oplaty coraz wieksze.... w tydzien zarobilem na allegro 400zl a prowizji i oplat 1200 do allegro za nic.