Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy i dlaczego licznik wyświetleń działa z d..py?
Niczego nie wyjaśniła. Owszem można dodać do obserwowanych, ale to nie znaczy, że wszyscy to nagminnie robią. W niektórych bardzo popularnych kategoriach ludzie mają poustawiane powiadomienia o nowych ofertach ze swojego wyszukiwania i gdy tylko coś się pojawi wchodzą zobaczyć żeby im okazja nie umknęła. Ewidentnie wyświetlenia nie pokazują się w czasie rzeczywistym, co potwierdziły osoby powyżej testując przy pomocy znajomych. Wchodzili i nie było wyświetleń na liczniku. Wczoraj wystawiłem wiele aukcji w popularnej kategorii i wyświetlenia pojawiły się dopiero po jakichś 7 godzinach pomimo obserwowań. Nawet aukcja zakończona sprzedażą nie miała wyświetleń, dopiero teraz ma, dawno po zakończeniu.
@willow_ufgood Wskaż proszę numer przykładowej oferty, która nie posiada wyświetleń, ale jest obserwowana. Skieruję sprawę do weryfikacji przez nasz dział techniczny.
Teraz już posiadają, ale dopiero po wielu godzinach.
Ciekawe że gdy wystawię coś na zwykłym Allegro, to po 3 dniach mam 7 wyświetleń, a gdy to samo wystawię na Lokalnie, to po 12 godzinach mam 56 wyświetleń.