anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Lista zamówień po zmianach

MAMY ROZWIĄZANIE!
ETHome
#10 Popularyzator#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

cześć

gdzie w tej chwili mogę ZBIORCZO  - tak jak przed zmianą listy zamówień w tabelę- zobaczyć nazwiska osób do wysyłki, sprawdzić czy adres jest podany prawidłowo ? Jezeli odpowiedzią jest że muszę rozklikać każde zamówienie żeby zobaczyć pojedyncze dane - to słabo. Koniecznie trzeba te dane dodać do tabeli Zamówienia. Jak wydrukuję sobie listy przewozowe to skąd mam wiedzieć że wysyłka jest na daną osobę, mimo że kupiła inna ? też trzeba rozklikać pojedyncze ? to nie jest poprawka na lepsze tylko na gorsze 😞

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
ETHome
#10 Popularyzator#

W tabeli brakuje także wiadomości od kupującego 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ETHome rozumiem, że masz na myśli zakładkę Zamówienia? To tam widoczny jest adres na który kupujący zamówił przesyłkę i tam możesz zweryfikować adres kupującego, dane są od razu widoczne, nie trzeba klikać szczegółów zamówienia. Również w tej zakładce sprawdzisz wiadomość od kupującego, jeśli ją załączył. 
Listy przewozowe drukujesz przez Wysyłam z Allegro, a szczegóły zamówionych przesyłek możesz sprawdzić w tej zakładce
Jeśli czegoś nie zrozumiałam to opisz proszę dokładnie o jakiej zakładce piszesz? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
ETHome
#10 Popularyzator#

Zakładka zamówienia tak nie wygląda jak piszesz od paru dni. Mam zrzut i wyślę go do Ciebie mailem na Twoj nik.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ETHome już wyjaśniam, dziękuję za zrzut. Wynika z niego, że włączyłeś widok kompaktowy i dlatego nie widzisz wszystkich danych od razu. 
Na samej górze, pod "Zamówienia" kliknij proszę "zamknij widok kompaktowy":

la_nika_0-1675703703946.png

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
ETHome
#10 Popularyzator#

Bardzo bardzo dziękuję !! Jak zwykle moderatorzy wspaniali !!!!

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ETHome oo dziękuję za te miłe słowa w imieniu całego zespołu! 😊

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów