Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
cześć
gdzie w tej chwili mogę ZBIORCZO - tak jak przed zmianą listy zamówień w tabelę- zobaczyć nazwiska osób do wysyłki, sprawdzić czy adres jest podany prawidłowo ? Jezeli odpowiedzią jest że muszę rozklikać każde zamówienie żeby zobaczyć pojedyncze dane - to słabo. Koniecznie trzeba te dane dodać do tabeli Zamówienia. Jak wydrukuję sobie listy przewozowe to skąd mam wiedzieć że wysyłka jest na daną osobę, mimo że kupiła inna ? też trzeba rozklikać pojedyncze ? to nie jest poprawka na lepsze tylko na gorsze 😞
W tabeli brakuje także wiadomości od kupującego
@ETHome rozumiem, że masz na myśli zakładkę Zamówienia? To tam widoczny jest adres na który kupujący zamówił przesyłkę i tam możesz zweryfikować adres kupującego, dane są od razu widoczne, nie trzeba klikać szczegółów zamówienia. Również w tej zakładce sprawdzisz wiadomość od kupującego, jeśli ją załączył.
Listy przewozowe drukujesz przez Wysyłam z Allegro, a szczegóły zamówionych przesyłek możesz sprawdzić w tej zakładce.
Jeśli czegoś nie zrozumiałam to opisz proszę dokładnie o jakiej zakładce piszesz?
Zakładka zamówienia tak nie wygląda jak piszesz od paru dni. Mam zrzut i wyślę go do Ciebie mailem na Twoj nik.
@ETHome już wyjaśniam, dziękuję za zrzut. Wynika z niego, że włączyłeś widok kompaktowy i dlatego nie widzisz wszystkich danych od razu.
Na samej górze, pod "Zamówienia" kliknij proszę "zamknij widok kompaktowy":
Bardzo bardzo dziękuję !! Jak zwykle moderatorzy wspaniali !!!!
@ETHome oo dziękuję za te miłe słowa w imieniu całego zespołu! 😊