Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałam ukarana negatywem za niedbalstwo kupującego!!!
Jestem prywatnym sprzedwcą, który nie przyjmuje zwrotów. Wszystko jest opisane w zakładce "O sprzedającym" ale kupującemu nie chciało się tam zajrzeć przed zakupem. Teraz próbował wymusić zwrot, a że się nie zgodziłam ulżył sobie negatywem.
Jest szansa na usunięcie go przez allegro, czy muszę się już z tym pogodzić?
Allegro może usunąć tylko wtedy gdy zostanie złamany regulamin co do treści komentarza w innych przypadkach pozostaje dogadać się z klientem lub przyjąć to na klatę .
@Skelita możesz napisać do allegro Oceny i komentarze ale na cud bym nie liczył. jak nie łamie regulaminu to musisz wziąć na klatę
To komentarz bez opisu. A babsko jest wyjątkowo zawzięte i jadowite. O dogadaniu się nie ma mowy!
@Skelita a miałeś smarta i zwroty ? czy wysłała na swój koszt i odebrałeś przez przypadek ??? napisz coś więcej ?
Nie mam smarta, właśnie po to, żeby nie musieć przyjmować zwrotów. Dopiero chciała odesłać.
@Skelita a może chciała reklamować ?
Nie, chciała zrobić zwrot. To ciuch, zgodny z opisem, który na nią nie pasuje.
@Skelita to racja po Twojej stronie, ale wątpię byś coś wskórał, takie życie na allegro 😞
To lepiej odpuść bo jak jest taka jak piszesz to rozdrażniona może cię dalej kąsać robiąc u ciebie zakupy i subiektywnie cię oceniać .
@ko_alka To co tutaj pisałaś ? : 😁https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/naprawa-reorganizacja-system...
Negatyw bez opisu jest najbardziej przebiegły. Masz jakieś chociaż dowody że chce to zwrócić? Czy rozmowy były w dyskusji, centrum wiadomości? Szanse na anulacje bliskie zeru.
A jakże! Rozpisała się w CW, dyskusja też jest.
@Skelita a czym argumentuje zwrot, po otrzymaniu od Ciebie info, że jesteś prywatnym sprzedawcą i ich nie musisz przyjmować?
- do zwykłego sklepu można oddać
- nie sprzedaje się takich towarów przez Allegro, skoro nie można przymierzyć
- jestem zawiedziona, bo pierwszy raz nacięłam się na taką sytuację a konto mam od 14 lat
Swojej winy nie widzi!
@Skelita Napisz do All, i podeprzyj się jej stwierdzeniami, ale niestety szanse marne...
To próbuj się tym wspomóc ale tak jak piszą Ci wszyscy nie nastawiaj się że Ci się uda.
@Skelita Walcz, ale nic nie wskórasz. Daj znać, jak poszło, chociaż większość już wie, jaki będzie efekt.
Jadowita baba to Jadwiga👹, zresztą moja chrzestna matka.
Komentarz powinien odzwierciedlać przebieg transakcji, dyskusja nie powinna mieć na to wplywu, jeżeli nie narusza regulaminu i nie obraża Allegro nie usunie.