Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich i od razu przepraszam, że "zaśmiecam" to forum.
Bardzo proszę Pana Macieja Śnieżka o kontakt ze mną w sprawie bezpodstawnie zablokowanych 4 kont na Allegro.
Panie Macieju, napisałem informację na grupie Zjednoczeni Sprzedawcy, jednak pozostaje ona bez odpowiedzi od 5 dni, dlatego pozwalam sobie przypomnieć się tutaj, gdyż nie wiem w jaki inny sposób mogę się z Panem skontaktować, a jestem już zdesperowany. Napisałem Panu również prywatną wiadomość na Facebooku (Grzegorz Malinowski).
Proszę więc o pilny kontakt i skasowanie tego posta.
Forum społeczności to niestety nie jest miejsce do załatwiania takich spraw i nic tutaj nie załatwisz.
Napisz do Allegro opisz problem i kontynuuj sprawę w korespondencji mailowej.
@pogotowie-it w punkt 👌
W końcu staż w Allegro robi swoje 😉
Gdybym nie dyskutował z "szeregowymi" pracownikami Allegro to bym nie szukał pomocy gdzieś indziej. Chyba logiczne, że najpierw tam napisałem. I nie chodzi o "załatwienie" czegokolwiek tylko o próbę kontaktu, skoro inne metody zawiodły...
Musisz wsiądź pod uwagę, że @msniezek nie zajmuje się takimi sprawami, jak blokady konta i naruszenia regulaminu. Tym bardziej nie będzie interweniował w takiej sprawie. Z nim a tym bardziej tutaj nic nie załatwisz.
Odpowiem w tym wątku po raz pierwszy i ostatni 😶 Informacje udzielone przez Naszych WSZYSTKICH pracowników są wiążące. Owa społeczność nie jest miejscem do zgłaszania tego typu spraw. Jeśli masz więcej pytań dotyczących blokady konta - ponownie zapraszam do Centrum Pomocy.
@cloudcloud Że po raz pierwszy - zgoda, ale założę się, że z tym "ostatnim" jesteś zbytnią optymistką.. 😉
@VrykoW tym wątku 🙂
To Ty nie wiesz, że jak kobieta mówi, że tak będzie to będzie 😎