Siema,
ktoś to czytał - dla mnie to już pomału strata czasu...
Chętnie jednak posłucham - streszczenia : P
Niech zgadnę - będzie drożej i drożej tak ?
Sporo drożej 🙂
Jak miło wyłącza się Smarta.
jak miło zakłada się konto na konkurencję która już wygryzła z 1 miejsca Allegro.
Szkoda - wolałbym zostać gdzie jestem - ale okradać się też nie dam.
Skoro Polacy sami nie umieją - znów ich wygryzie obcy.....
@-Outlet-Butik- napisał(a):
Skoro Polacy sami nie umieją - znów ich wygryzie obcy.....
Obcy już ich dawno wygryzł, dziwię się że jeszcze są tacy co myślą o "polskości" tej platformy. Poniżej jej krótka historia:
@-Outlet-Butik- będzie drożej ale tylko o promile, a jak wyłączysz inpost z dostawy i zostaniesz tylko przy delivery to nawet będzie taniej 😉
*zaoszczędzone środki możesz przeznaczyć na wizytę u psychiatry, bo ile AD generuje problemów i stresu stanowiąc jakiś ułamek wszystkich dostaw to wszyscy wiemy
dzięki - czyli nie tak źle ? sorry ale jakoś mnie już mdli - jak czytam te "nowości"
ja się już nie załapię
@-Outlet-Butik- no mi wyliczyli, ze za styczeń miałabym do zapłaty 130 zł więcej za przesyłki wg nowych opłat w stosunku do aktualnych. Więc w kwocie płaconej co miesiąc Allegro to jest rzeczywiście niezauważalna zmiana.
Z jakiego dnia to mail? ?Bo nie mogę znaleźć
dziś - koło 14tej
@-Outlet-Butik- A, widzę już. No, próbują kosztem sprzedawców pozbyć się Inposta, w zamian wpychając usługi "kurierskie" wątpliwej jakości.
Albo masz inposta i płacisz więcej, albo nie masz, ale użerasz się z naszymi kurierami, którzy przyjeżdżają po odbiór jak im się podoba