Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mejlowo dostaliśmy informację o zmianie maksymalnej ceny dla wysyłek zagranicznych, że od 4.04. zostaną wprowadzone, podwyższone, kiedy chcę zmienić na tę maksymalną, to system nie przyjmuje, ma być ta poprzednia, czyli tańsza, dlaczego? Czy chodzi o to, że sprzedający będzie dopłacał resztę.
@JARLAND1, czy mogę Cię prosić o zrzut ekranu, na którym widać, jaką cenę wpisujesz i do jakiego kraju jest wysyłka?
Przykładowo wpisuję do Niemiec 13,99 a jest 27,99, nie sprawdzałam jeszcze na do innych krajów. Nie powinno to sie automatycznie zrobić, przy udostepnianiu wysyłki za granicę?
@JARLAND1, dzięki za zrzut. 🙂 Sytuacja ta jest związana z trwającą promocją, o której pisaliśmy tutaj.
Do 22 maja obniżyliśmy ceny przesyłek z Polski do wybranych krajów Unii Europejskiej - dotyczy to metod dostawy Allegro Standard - wysyłka z Polski za granicę. Promocja dotyczy również niższej ceny za przesyłkę dla sprzedających.
Tzn, że do 22.05. będą te obniżone, a potem będą droższe niż te przed promocją? Czy te ceny się same zmienią po 22.05. czy muszę pilnować i zmienić ?