Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Firma nie przeszła pozytywnej weryfikacji kompletnie nie wiem dlaczego, nie mogą sprzedawać na Allegro a to oznacza bankructwo firmy. Na Allegro opieram 90%sprzedaży firmy z Payu kontakt żaden. Gdzie mam szukać pomocy
@Client:104173859 Podaj mi proszę login konta, którego dotyczy ta weryfikacja.
[edycja]
@Client:104173859 dziękuję, konsultuję już z zespołem przyczyny tej sytuacji. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź w Twojej sprawie.
@Client:104173859 Bardzo mi przykro, ale to blokada po stronie PayU, więc jedyne co mogę Ci rekomendować w tej chwili to bezpośredni kontakt z nimi i złożenie odwołania od tej decyzji. My jako Allegro nie mamy tutaj pola do działania.
@Client:104173859 Nie, tak jak pisałam wyżej, to decyzja po stronie PayU i my nie mamy na nią wpływu. Jedyne co możesz zrobić w tej sytuacji to złożyć od niej odwołanie.
Dzień dobry,
proszę o pomoc pracowników Allegro dostępnych na forum. Obsługa płatności poprzez Payu została zablokowana bez podania przyczyny a środki wstrzymane na czas nieokreślony. Na tą chwilę mówimy tu o kwocie powyżej 100 tyś. złotych. Składałem w tej sprawie reklamację do PayU, mogę też przesłać ją do wglądu dla moderatorów.
@xlap24 poprosiłam o dodatkową weryfikację Twojego zgłoszenia, więc poczekaj proszę cierpliwie. Gdy tylko dostanę odpowiedź, wrócę tutaj z informacjami.