Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
mam pytanie czemu allego po 17 latach do weryfikacji konta firmowego żąda mój pesel? i wstrzymało mi wpłaty od klientów. Mój nick. piotrencki_j
Bo nic nie jest wieczne, powtórna weryfikacja.
Może po 17 latach nie wierzą że jeszcze jesteś w stanie handlować na tym portalu.
Dobre. Tylko jak im przeleję kasę za tranzakcje za ten miesiąc to będzie dziękuję piotrencki_j 🙂
a jak. dokłanie
Bo Allegro tworzy bazę sprzedających aby ich dane udostępnić US. Niedługo wejdzie ustawa o kontroli przychodów min. z Allegro i **piiip**. Allegro wiedziało o tej ustawie dużo wcześniej.
nip i regon nie wystarczy. po co pesel? może jeszcze księgi wieczyste domu i vin auta?
PESEL ma każdy NIP i REGON niekoniecznie.
nadmienię dla tych co nie do końca zrozumieli mojego tematu ja jako osoba prowadząca działalność gospodarczą na terenie RP zgłosiła wszystkie dane.
CZYLI:
NIP
REGON
WPIS do PKD
Dowó osobisty z dwóch stron
Konto Bankowe
i co więcej potrzeba.
POZDR.
Ty działalność masz, ale wielu mających nawet po 600 produktów w ofercie jej nie ma i trzepią lewiznę na Allegro i innych portalach. Taki to nie poda NIPu czy REGONu to Allegro prosi dodatkowo o PESEL i zdjęcie dowodu. Poza tym pewnie chcą wyeliminować działających na nieaktualne dane.
Przepraszam Bardzo mają wszystkie dane bo sprawdzałem jak wysyłałem im propozycję współpracy to było 17 lat z temu .
to w ciągu tygodnia coś się mogło zmieinić u mnie nic?
miesiąc temu były aktualne no hello ?
to też im podałem. W czym problem aby zweryfikować?
Dziękuję. Dodam iż mam nowe zakupy od klientów. Mam ich kierować inaczej?
Mi kolejny dyplom Super Sprzedawcy nie jest potrzebny albo jakieś .... monety allegro
o beneficjentach rzeczywistych zapomniałeś
żadnych bonusów nie oczekuję na marginesie. Mam tylko jeszcze pytanie dostałem wczoraj sms-a z kodem do allegro tylko gdzie go mam wpisać?