anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Marki chronione - system jest niedopracowany

rudybart
#10 Popularyzator

Proszę o poprawę kolejnego błędu z markami chronionymi.

Pomimo że książka była już wcześniej wystawiona nagle dzisiaj automatyczny system obsługi allegro zablokował ofertę podając że należy do marek chronionych. 

Produkt to:

Tajemnica objawień w Medjugoriu - Stefan Budzyński

Dlaczego został zablokowany? Bo wydawnictwo nazywa się Pelikan!!!

Kiedy to się skończy, co kilka miesięcy jest podobna bzdura. Czy możecie w końcu przestać blokować książki za nazwy wydawnictw.

oznacz moderatorów
42 ODPOWIEDZI 42

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@77786 Dzięki! Przekazałam do weryfikacji. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Przedmioty użytkownika SOBIMAX - Wentyle - Allegro  47 ofert z podróbkami znanych

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Przedmioty użytkownika SOBIMAX - Wentyle - Allegro 47 ofert z podróbkami znanych marek

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786  co Ty znowu spamujesz tymi wentylkami🤔, przecież dostałeś odpowiedz od @gdvorek 

KOGIEL_T_0-1761150339841.png

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Ja nie spamuje, a walczę z podróbkami. Pytał, jakie ja mam dowody? 80% usunięto i zablokowano z tego co wysyłał!  To jest dowód dla ciebie kochany ? Ja nie spamuje, a wysyłam innych użytkowników!  Zajmuj się swoimi sprawami.  😗

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786  przecież każdy kupujący widzi, że to podróbki, nie wiem po co masz kogoś ostrzegać, a zgłosić naruszenie może tylko właściciel marki

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Zajmuj się swoimi sprawami kochany 😗😘

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786  droga Diano, Ty również zajmij się swoimi sprawami, bo nie jesteś właścicielem marki Mercedes, czy Audi😁

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Jestem kapusiem 😂😁😉

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786  teraz , to się nazywa sygnalista😉

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Marze stac najlepszym kapusiem na ALLEGRO  🤣

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Jeśli jesteś świadkiem przestępstwa i nie zgłosisz go, stajesz się współsprawcą. A ja nie chcę być przestępcą. 🤗

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786  przestępstwem było by sprzedawanie podróbek, a On sprzedaje jedynie swój produkt z logiem znanych marek😉

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

I tym samym popełnia przestępstwo. 2+2=4 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786  powiem Ci więcej, nawet 2*2=4😉, ale podróbka, to jest coś co próbujesz odwzorować tak jak robi to jakaś firma i chcesz sprzedać jako oryginał, a on nie robi podróbek, tylko swoje wentyle z logiem znanej firmy

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

tylko swoje wentyle z logiem znanej firmy - i to Nazywa się PODRÓBKA 😉

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Czy można sprzedawać na ALLEGRO CHEAT KODY do gier komputerowych ?

oznacz moderatorów

77786
#9 Pomysłodawca

Znanej firmy Musi mieć zgodę tej firmy, i wtedy może używać ich logo. To jak 2+2=4

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@77786 jeśli znana firma nie ma nic przeciwko używania jej loga, to możesz używać😉, dlatego własnie tylko podmiot uprawniony może zgłosić nadużycie, a podróbka było by gdybyś robiła sobie lampy samochodowe i wciskała klientom, ze to są oryginalne od Audi 

oznacz moderatorów