Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem email z Allegro po tym jak wznowiłem aukcję (przedmiot używany) nr aukcji 17873895425
cyt....."W opisie Twojej oferty zawarte były dane kontaktowe.
Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 1, punkt 1.10) oferta nie może zawierać reklam, treści promocyjnych i ogłoszeniowych oraz innych elementów ułatwiających zakup towarów i usług poza Allegro.
Usuń z opisu dane kontaktowe, informacje dotyczące przelewu lub też numeru rachunku bankowego...."
Oświadczam, że w opisie nie podaję żadnych danych kontaktowych, konta, email czy telefonu.... itp
Jest co prawda zakładka - Odpowiedzialność za produkt - Osoba odpowiedzialna w UE - ale to nie jest - Opis przedmiotu! Po za tym to zakładka jest obowiązkowa w przypadku wystawienia przedmiotów nowych i opcjonalna dla przedmiotów używanych. Tak więc gdzie jest błąd?
Co jest powodem usunięcia tej konkretnej aukcji?
Zapodaj treść bo tak to nic nie wiadomo, oni są tak głupi że wszystko teraz zabraniają, nie możesz napisać nawet "proszę się zapoznać z warunkami u nas panującymi"
Podałem zdjęcie z opisu aukcji, u mnie jest widoczne.
@PH-us-cars ale my go nie widzimy dopóki moderacja nie zatwierdzi😉
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Ok , to cały opis z aukcji......poniżej:
Przedmiotem sprzedaży jest oryginalny korek wlewu paliwa "Fuel Gas Cap" Harley Davidson.
Manufacturer Part Number: 61272-92C (prawy).
Korek UŻYWANY - stan bardzo dobry, delikatne ryski na chromie.
Zastosowanie: Road King, Softail, Dyna, Sportster `92-later XL, DYNA (nie pasuje `04-później FXD i FXDX `05-`06 FXDC i `07 FXDSE)`00-później Softail,(nie pasuje FXSTD i FXSTSSE) `94-później ROAD KING.
Sugerujesz, że moderator nie wróci z wyjaśnieniem?
W poprzedniej sytuacji, Allegro przywróciło usunięte aukcje z przeprosinami. Dzisiejsza sytuacja jest nowa i dotyczy danych kontaktowych a nie stanu przedmiotu.
Zapewniam, że wrócę z odpowiedzią, sprawa jest w trakcie konsultacji. Jeśli do jutra nie pojawi się ode mnie żadna informacja, daj proszę znać, bo czasem jakiś wątek potrafi nam "uciec" w gąszczu tematów.
@KOGIEL_T lubi dorzucić kąśliwy komentarz 😎
@gdvorek e tam, od razu kąśliwy😉, tam Alicja obiecała, że wróci i nie wróciła😔
@KOGIEL_T podeślesz nam link gdzie dokładnie?
@KOGIEL_T dziękuję 🙂
@_HolaOla_ nie za maco😁