Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy ja coś źle robię czy jest jakiś problem.
Próbuję nadać paczki paczkomat przez allegro menager, przerzuca mnie na Ipost i brak zamówień.
Wpisuję ręcznie (jak grzecznie proszą) tytuł aukcji i log kupującego, szukaj i nic - brak przesyłek.
mimedcompl wykonaj taką operację - import z allegro - zarządzanie kontami - przy nicku trójkącik - powiąż ponownie . W więszości przypadków pomaga
Niestety, próbowałem kilkukrotnie już i teraz raz jeszcze i nic.
mimedcompl a przesyłka opłacona przez AF czy zwykły przelew ?
@mimedcompla przesyłka została opłacona, Może to pobranie albo jakaś inna forma w InPost
Mam 2 zamówienia, oba opłacone:
1. przez przelewy24
2. przez Payu
Żadna się nie zasysa
@mimedcompl Podaj mi proszę numery tych zamówień.
721e9901-7b9a-11eb-8357-0db25ada2578
a3639300-7b89-11eb-bbee-ffe4c2c099ca
@mimedcompl Żeby zgłoszenie mogło zostać zweryfikowane, proszę Cię jeszcze o przesłanie zrzutu ekranu z Managera Paczek z zakładki Allegro> Import Allegro InPost.
@mimedcompl Dziękuję, ale to nie ta zakładka. Potrzebuję zrzut z Allegro> Import Allegro InPost.
Nie bardzo wiem w takim razie o co chodzi.
Mam zamówienia, klikam po prawej na "akcje" wybieram "przesyłka" i wchodzę na taki panel:
Wybieram u góry "Menager paczek inpost" (nie mam umowy z impost) i przenoszę się na ten panel który wysłałem w poprzednim wpisie
@mimedcompl Widzisz na swoim zrzucie zakładkę "wyślij przesyłki" (w której jesteś)? To teraz spójrz trzy zakładki w prawo (pomiędzy "instore" a "płatności").
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Powinieneś wejść w zakładkę ALLEGRO, a potem w IMPORT ALLEGRO INPOST.
Mam bana na fotki ale może nat_not się zlituje i Ci pokaże . mimedcompl Kliknij to zaznaczone
@mimedcompl Mam nadzieję, że wskazówki @mdrogeria @sophie-bunny @Knowhere pomogły w rozwiązaniu problemu.
No nie bardzo. Robię wszystko tak jak piszecie.
Jestem w Inpost, klikam allegro, następnie import z allegro i nic.
Daję na piechotę (wpisuję w odpowiednie pole log kupującego i aukcję), klikam pobierz - nic
Próbuję powiązać na nowo konto żeby się odświeżyło - dalej nic
Nadałem tak już ponad 20 przesyłek a są to drobne rzeczy i zamiast zarabiać to dopłacam do biznesu
@mimedcompl Dobrze, więc prześlij zrzut z tej zakładki, jak prosiłam wcześniej. Będę to dalej wyjaśniać.
Ok ale skąd?
Wysłałem Ci 2 zrzuty i nie wiem czego konkretnie potrzebujesz. Napisz mi krok po kroku proszę
Być może po stronie konta allegro coś mam nie uruchomione, może tam coś muszę zrobić? Nie mam już pomysłu
@mimedcompl Musisz przejść do zakładki Allegro (zaznaczona na zrzucie od @mdrogeria) i tam wybrać Import Allegro InPost. Właśnie z tej zakładki zrzutu potrzebuję, żeby przesłać sprawę do weryfikacji.