Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od kilku dni dostaję taki komunikat
W zakładce 'O Sprzedającym' znajdują się dane kontaktowe (numer telefonu) w niedozwolonym miejscu. Edytuj informacje w zakładce 'O Sprzedającym' w taki sposób aby nie naruszały naszych zasad i wpisz dane kontaktowe w polu 'Kontakt'. Następnie wróć do tworzenia/edycji oferty. Publikacja oferty bez wprowadzenia wskazanych zmian może doprowadzić do upomnienia, a nawet zawieszenia Twojego konta.
numer telefonu mam w odpowiedniej rubryce jaki jest problem ? Pozdrawiam
prezento-grzes niestety musisz go usunąć . Zgodnie z nowym regulaminem nie można udostępniać nr. tel . w zakładce ,, informacje o sprzedającym ,, Umieszczasz go w miejscu ,, kontakt ,, , ale nie będzie widoczny dla przeglądającego ofertę . Klient otrzyma go po zakupie .
Ale ja mam w zakładce i w miejscu kontakt 🙂 w tym problem
prezento-grzes sprawdź czy w ,, informacje o sprzedającym ,, nie masz napisane ,,telefon , telefonu itp,, nie musi być podany numer a system wykrywa nieprawidlowość . Miałem to samo .
Dzięki już sprawdziłem na to nie wpadłem że to problem 🙂
Przedsiębiorca, zgodnie z ustawą, ma obowiązek podawać istniejący nr telefonu PRZED zawarciem umowy.
i podaje w miejscu udostępnionym przez operatora, a co allegro z tym robi to już ich problem .
Nie, sprzedawca ma podawać tak, aby telefon był widoczny przed zakupem.
zrób to cudotwórco