Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może Szanowni Admini podejmą działania
bo serwis robi się naprawdę nieudolny
22.07.2022 złożyłem 2 reklamacje na wysokość salda i do tej pory
nie otrzymałem odpowiedzi na reklamacje - z punktu widzenia prawa zostały uznane
więc proszę o stosowne działanie i skorygowanie salda
W tym tygodniu na jednym z naszych kont
pojawiła się informacja
Na podstawie Ustawy o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowaniu terroryzmu (Dz.U. 2018 poz. 723) operator płatności poprosił o ponowną weryfikację Twojego konta. Wykonaj przelew weryfikacyjny i wyślij wymagane dokumenty. Masz na to czas do 04-11-2022 włącznie. Jeśli nie ukończysz pomyślnie weryfikacji, po tym dniu zablokujemy Ci wypłaty na rachunek bankowy.
więc sugerując się tym wpisem zaczęliśmy weryfikacje konta - konto do wypłat zostało zablokowane natychmiast po wykonaniu przelewu weryfikacyjnego
gdyby nie nasza chęć wyjaśnienia sprawy - konto by było dalej aktywne
Najciekawsze, że firma była już dwukrotnie weryfikowana - ostatni raz w listopadzie 2021, żadne dane się nie zmieniły - konto na allegro od 22 lat, firma od 24 lat, obecny adres i konto bankowe od 16 lat, wszystkie dokumenty te same
Od dobrych kilku dni sponsorujemy wysyłki na allegro, serwis wysyła maile kupującym, że otrzymaliśmy środki
i zarabia na odsetkach
popełniłem tutaj już wpis o tym - ale zamiast pozytywnej reakcji adminów - został o usunięty by nikt nie mógł się zapoznać z praktykami allegro
za takie działania zwykły użytkownik miałby już zablokowane konto, byłby obciążony jakimi wypłatami z pok (allegro protect) i itp