Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś podpowie jak to zrobić? W mailu była inormacja:
Możliwość powiązania kont Allegro, na których prowadzisz działalność
Kiedy: 1 września
Zgodnie z zapowiedzią, powiążesz swoje konta Allegro i dzięki temu łatwiej skorzystasz z formularza wystawiania oraz zakładek Moje oferty i Zamówienia. Przełączysz się między nimi bez konieczności logowania.
Funkcja będzie dostępna w ramach abonamentu podstawowego. Powiązanie ustawisz w nowej zakładce w Moje Allegro – na koncie, na którym masz abonament. Nie powiążesz natomiast konta, na którym korzystasz z Menedżera Sprzedaży.
Nie mogę jednak nigdzie znaleźć zakładki moje allegro 😞
@ESSI-NISZCZARKI może chodzi o zakładkę "Moje konto" ?
Może i chodzi, ale tam też nic nie znalazłem. Pytanie czy ta funkcja w ogóle dziś wystatowała?
@ESSI-NISZCZARKI Aby połączyć konta:
1. przejdź do zakładki Powiązane konta,
2. wpisz i zatwierdzić login konta, które chcesz powiązać (możesz połączyć dowolną liczbę kont).
Wowczas wyślemy do Ciebie kod autoryzacyjny na numer telefonu, który podałeś w ustawieniach dodawanego konta. W każdej chwili możesz również rozłączyć konta. Wystarczy, że skorzystasz z przycisku [Usuń powiązanie], który wyświetlamy obok loginu w zakładce Powiązane konta.
U mnie powiązanie konta jest przyblokowane, tzn "nie mam powiązanych kont" i prosi abym wszedł w menadżera sprzedaży, no ok wchodzę i....co dalej ?
@CERAMTRANS2 Ta funkcja nie pozwala łączyć kont, jeśli korzystasz z Menedżera Sprzedaży, a aby powiązać konta, przynajmniej na jednym z nich musisz mieć aktywny abonament. Tylko z poziomu konta z abonamentem możesz zarządzać połączeniami.
@_HolaOla_ na jednym i na drugim mam abonament, czyli jak mogę zrobić aby połączyć ? muszę zrezygnować z menadżera ? ale jak to zrobić?
Mam ten sam problem z połączeniem swoich kont. Mimo rezygnacji z Menadzera sprzedazy nadal nie mogę powiązać kont. Cały czas odsyła mnie do usunięcia konta z Menadżera, co było robione już kilkakrotnie. Jakaś podpowiedź?
@alphadan_biuro Jeśli problem występuje niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz, prześlij zrzuty ekranu, które go zobrazują.
Dzięki, poniżej screeny. Konto główne to alphadan i z niego są zrobione zrzuty. Nie mogę połączyć konta alphadan z kontem alphadan_biuro. Dzięki za pomoc.
@alphadan Wysłałam Twoje zgłoszenie do konsultacji. Wkrótce odezwę się ponownie.
@alphadan Dostałam informację, że Menedżer Sprzedaży jest wciąż aktywny na Twoim koncie. Najprawdopodobniej przyczyną jest to, że wysłałeś prośbę o zmianę konta głównego. Ten proces został już zamknięty. Spróbuj teraz dezaktywować konto w menedżerze.
Jest ok, wszystko działa, dziekuję za szybka pomoc