anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Na Twoim koncie w Allegro nałożyliśmy ograniczenia funkcjonalności

MAMY ROZWIĄZANIE!
DAPIM
#7 Wielbiciel#

Witam, 

11.06 otrzymałem blokadę sprzedaży na 3 dni za nie wypłacenie w terminie pieniędzy za zwrot towaru. Czy to jest normalne, że dzisiaj z tego powodu zakańczacie mi kolejne oferty i dodatkowo wyłączyliście mi abonament profesjonalny? Nie ogarniam, za kilka godzin mam mieć ściągniętą blokadę, a wyłączacie mi kolejne oferty. O co chodzi? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
gdvorek
Moderator
Moderator

@DAPIM w temacie blokad tutaj nie udzielamy informacji. Napisz do nas przez formularz kontaktowy, a pomożemy!

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

mdrogeria_0-1749892595283.jpeg

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@mdrogeria Klasyka pomagania 

oznacz moderatorów
TechartGSM
#13 Ambasador#

@DAPIM 

Jak najbardziej normalne, a odpowiedź jest bardzo prosta. Wszystkie oferty jakie masz wystawione trwają po dokładnie 10 dni i są automatycznie wznawiane. Skoro masz blokadę wystawiania (czyli również wznawiania) ofert, to wszystkie oferty które miały się zakończyć w tym okresie, nie zostaną wznowione. Poczekaj sobie te kilka godzin i je wznowisz. Tyle, bez napinki bo i tak nic nie zrobisz. Abonament też sobie kupisz ponownie za kilka godzin, najwidoczniej skończył Ci się akurat w ciągu tych trzech dni.

@gdvorek To taka tajemna wiedza że nie mogłeś napisać tutaj?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@TechartGSM "tajemna wiedza" to nie wiem, ale może nie będzie dla Ciebie to żadne zaskoczenie - obowiązują mnie pewne procedury w mojej pracy, które nie ja ustalam i w temacie blokad kontaktujemy się wyłącznie mailowo i ta informacja już była tu powielana wiele razy.

@mdrogeria brakowało mi Twojej ironii...

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Jak dobrze pamiętam to chyba system w trackie blokady kasuje 10% ofert na dzień. I nawet były dawniej o tym informacje od Allegro, wiec to tajemnica nie była... Choć może się to zmieniło. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
TechartGSM
#13 Ambasador#

Średnio 1/10 ofert dziennie bo oferty są na 10 dni... 10x10=100%.

oznacz moderatorów