Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie czy ktoś kiedyś miał podobną sytuację.
Jak co dzień nadałem dziś część zamówień tj 133 przesyłki bezpośrednio w oddziale inpost - u mnie oddział Choloerzyn.
Na ten moment od momnetu przekazania przesyłke minęło już 5 godzin, potencjalnie uważam je za zaginione, czy w tym wypadku allegro przewiduje jakieś odstępstwa ws "rozliczania" z terminowych nadań. 133 przesyłki to znaczna ilość która może wpłynąć na statystyki SS oraz oznaczenia 'kup do ... jutro u Ciebie"
Zaginięcie przesyłki to niedoręczenie jej do adresata lub punkty odbioru w ciągu 30 dni od dnia następnego po jej nadaniu. W twoim przypadku to nawet nie jest opóźnienie (poza tym w usługach Inpost z przedrostkiem Allegro, nie ma czegoś takiego jak opóźnienie, bo to usługi bez gwarancji terminu doręczenia).
Miły użytkowniku, nie prosiłem o pomoc przy interpretacji mojego zapytania oraz analizę poprawności treści. Myślę, że każdy kto przeczytał wie jakie pytanie kieruję.
Przed tym jak mnie zaraz zaatakujesz zastanów się czy warto.
Miłego dnia 🙂
@planeta_kabli przesyłkę uznajemy za nadaną, gdy zostanie zeskanowana przez kuriera, najwyraźniej jeszcze do tego nie doszło nie oznacza to jednak, że przesyłki zaginęły.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie to, czy posiadasz potwierdzenie, że przesyłki zostały przez Ciebie dostarczone do punktu, a nie zostały zeskanowane?
Może to wpłynąć na wyświetlanie Twojego przewidywanego czasu dostawy.